Hadise'nin adını kullanarak dolandıracaklardı!

Güncelleme Tarihi:

Hadisenin adını kullanarak dolandıracaklardı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2009 14:31

Türkiye'yi Eurovision'da temsil eden Hadise'nin Çorum'da vereceği duyurulan konser asılsız çıktı. Olayın ortaya çıkmasının ardından sokaklardaki afişler ve konser biletleri toplatıldı. Hadise Türkiye Ofisi asılsız konser hakkında suç duyurusunda bulundu.

Haberin Devamı

Hadise / Foto Galeri

Çorum'da sokak ve caddelere, üzerinde ünlü sanatçı Hadise'nin fotoğrafının yer aldığı "Hadise Konseri" yazılı afişler asıldı. Hadise'nin 21 Kasım Cumartesi günü Atatürk Spor Salonu'nda vereceği duyurulan konserin biletleri de bazı kafe ve alış veriş merkezlerinde 20 liradan satışa sunuldu. Cumartesi günü gerçekleştirilen konsere sayılı günler kala organizasyonu düzenleyen kişi ve kurumlardan her hangi bir açıklama gelmemesi şüpheleri artırdı.

Yerel bir haber sitesinin 'Hadiseli konser bilmecesi' haberi üzerine gerçek ortaya çıktı. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri, konserin düzenleneceği Atatürk Spor Salonu'nun söz konusu tarih için kiralanmadığı ve herhangi bir talep gelmediğini açıkladı.

Konserle ilgili gerekli tedbirler için de Emniyet Müdürlüğü'ne herhangi başvuru yapılmadığı ifade edildi. Ünlü sanatçının kendisine ait web sitesinde de Çorum'daki konserle ilgili herhangi bir bilgi verilmediği anlaşıldı. Yaşanan bu gelişmeler üzerine kentin çeşitli bölgelerine asılan konserle ilgili afişler bugün kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce toplatıldı. Bilet satışları da iptal edildi. Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Bürosu ekipleri de asılsız konserle ilgili inceleme başlattı.

Haberin Devamı

"BİLETLERİ İADE EDECEĞİZ"

Konser organizatörlerinden Serkan Özkubat, bekledikleri ilgiyi göremedikleri ve Hadise ile problem yaşadıkları için konseri iptal ettiklerini söyledi. Özkubat, konserle ilgili toplam 16 adet bilet sattıklarını ve satılan biletlerin ücretlerini iade edeceklerini ifade etti. Atatürk Spor Salonu'nun kiralanması konusunda da "Bu hafta içerisinde salonu kiralayacaktık" iddialarında bulundu.

ASILSIZ KONSER MAHKEMELİK OLUYOR

Hadise Türkiye Ofisi adına yazılı bir açıklama yapan Berna Nuri Süer ise, asılsız konser afişleri hakkında, "Hadise Hanım o tarihte ne Çorum'da olacaktır nede böyle bir konser vardır. Bu asılsız konser duyurusu, halkımızı dolandırmak ve sanatçımızı yıpratmaya yöneliktir" dedi. Çorum Valiliği ve Çorum Emniyet Müdürlüğü'ne gerekli yazıları gönderdiklerini ifade eden Süer, asılsız konserle ilgili suç duyurusunda bulunduklarını da sözlerine ekledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!