Güvercinim bizi de götür

Güncelleme Tarihi:

Güvercinim bizi de götür
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 29, 2011 00:00

Habertürk muhabiri Beyhan Mutlu, trafik kazasında hayatını kaybetti. Meslektaşlarını yasa boğan kazada Mutlu’nun polis eşi de yaralandı. Muhabirin annesi Beyhan’a “Güvercinim, bizi de götür” diye seslendi.

Haberin Devamı

ANKARA Kızılay’dan Eskişehir istikametine giden Serkan Sağlam’ın kullandığı 01 Y 0101 plakalı otomobil, önceki gece 23.20 sıralarında, ODTÜ kavşağında kontrolden çıkarak köprüden düştü. Araçtan güçlükle çıkarılan ve kalbi duran Habertürk Televizyonu muhabiri Beyhan Mutlu (27), olay yerinde uzun süre kalp masajı yapılmasına rağmen kurtarılamadı. Feci kazada genç muhabirin polis eşi Oğuzhan Mutlu ve Ahmet Canpolat, itfaiye erlerinin çalışmalarıyla yaralı olarak kurtarıldı. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan sürücü Sağlam ise gözaltına alındı.

Polis olan kocası Oğuzhan Mutlu’nun tayininin Ankara’ya çıkması üzerine yaklaşık 2 ay önce İstanbul’dan Ankara’ya taşınan Beyhan Mutlu, eşiyle İstanbul’da Adliye Muhabirliği yaptığı sırada tanışmıştı.

‘Şaka yaptım’ de

Haberin Devamı

Genç çift, henüz 1 yıllık evliydi. Mutlu için dün 2 aydır görev yaptığı Habertürk Ankara Bürosu önünde tören düzenlendi. Törene, Mutlu’nun ailesi, yakınları, çalışma arkadaşları katıldı.

Güvercinim bizi de götür


Annesi Şükran Yalçınkaya, “Beyhanım seni ziyarete geldim” diyerek gözyaşı döktü. Kızının tabutuna sarılan acılı anne, “‘Şaka yaptım’ de. Sen oraya yakışmıyorsun. Sırada anneannen, baban, ben varım. Güvercinim, uçacaksan bizi de götür” diyerek gözyaşlarına boğuldu. Annesi ile birlikte babası Aydın Yalçınkaya da cenazenin ardından, “Seni almaya geldik. Eve götüreceğiz” diyerek seslendi. Mutlu’nun ağabeyinin Kanada’da yaşadığı ve birbirlerini 5 yıldır görmedikleri belirtildi. İstanbul’a gönderilen Mutlu’nun cenazesi, bugün Üsküdar Hacı Zihni Gürler Camii’nde öğlen kılınacak cenaze namazının ardından Kandilli Mezarlığı’nda defnedilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!