Gururları öldürdü

Güncelleme Tarihi:

Gururları öldürdü
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 1998 00:00

Haberin Devamı

Biri okula gitmediği, diğeri eve geç geldiği için aileleriyle tartışan iki genç kız, azarlanmayı gururlarına yediremeyerek intihar etti.

Antalya'daki intihar olaylarının ilki önceki gün 17.00 sıralarında meydana geldi. Muratpaşa Lisesi 2'inci sınıfı öğrencisi 15 yaşındaki Emel Yörük-oğlu, okul yönetiminin devamsızlığını bildiren uyarı yazısına kızan annesi tarafından azarlandı. Ağlayıp odasına kapanan genç kız, az sonra Yörükoğlu Apartmanı 3'üncü katındaki evlerinin penceresinden atladı. Ağır yaralanan Emel, hastaneye kaldırılırken öldü.

Babasıyla tartıştı

İkinci olay 6 saat sonra yaşandı. Arkadaşları ile eğlenmeye giden 18 yaşındaki Derya Hani, 23.00 sıralarında eve döndü. Bir süre önce nişanlandığı öğrenilen genç kız, babasının, ‘‘Nişanlı bir kız bu kadar gecikir mi?’’ sözlerine karşılık verince tartışma çıktı. ‘‘Baskılardan bıktım’’ diyerek odasına giden Derya, 4'üncü kattaki evlerinin penceresinden kendini boşluğa bırakarak yaşamına son verdi.

Kaderleri aynı oldu

Lise öğrencisi Emel Yörükoğlu annesinin, Derya Hani ise babasının azarlarını gurur meselesi yapıp evle-rinin penceresinden ölüme atladı. Aynı kaderi paylaşan Antalyalı iki genç kızın cenazeleri dün toprağa verildi.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!