Günün dedikodusu Yasemin ayrıldı

Güncelleme Tarihi:

Günün dedikodusu Yasemin ayrıldı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 01, 2003 01:50

Yasemin Kozanoğlu ile Derya Danacı'nın olaylı beraberliğinde sona mı gelindi? İddialara göre Kozanoğlu, uğruna nişanlısı Erol Derviş'ten ayrıldığı Danacı ile önceki gece çok büyük bir kavgaya tutuştu. Bu kavganın ardından da ikili yollarını ayırmaya karar verdi.

Danacı'nın Nişantaşı'ndaki evinde kalan sosyetik güzel, kavgadan hemen sonra apar topar evi terk etti. Gerilimli olayın ardından kendini dışarı atan Derya Danacı ise, aynı gece Nişantaşı'ndaki Buzz Bar'da manken Deniz Akkaya ile eğlendi.

KAVGANIN SEBEBİ DENİZ

Bu kavganın temelinde, söylenenlere göre Deniz Akkaya ile Derya Danacı yakınlaşması yatıyor. Altın Kelebek Ödül Töreni'nin düzenlendiği gece, Akkaya ile derin bir sohbete dalan Danacı'nın bu tavrı Yasemin Kozanoğlu'nu kızdırmış. Kozanoğlu, daha önce kendisi hakkında ‘‘Derya Danacı gibi isimleri bizim aramıza sokup piyasasını artırıyor’’ diyen ünlü manken ile sevgilisini birarada görmeye dayanamamış. Bu arkadaşlığın o geceden sonra devam etmesi de Kozanoğlu'nu öfkelendirmiş ve yaşanan kavgaya zemin hazırlamış.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!