Güney Ege ve Batı Akdeniz'de sel uyarısı

Güncelleme Tarihi:

Güney Ege ve Batı Akdenizde sel uyarısı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2006 12:14

Güney Ege ve Batı Akdeniz'de bugün öğleden sonra etkili yağmur ve sağanak yağış beklendiğinden, sel ve su baskınlarına karşı tedbirli olunması gerekiyor.

Haberin Devamı

Çevre ve Orman Bakanlığı Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü, İç Ege, Marmara'nın Güneydoğusu ve İç Anadolu'da bu gece ve yarın beklenen kuvvetli lodos nedeniyle vatandaşları soba zehirlenmelerine karşı uyardı. Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Afyon, Kütahya, Uşak, Bursa, Ankara, Eskişehir, Kayseri, Konya, Nevşehir, Niğde ve Aksaray'daki vatandaşların soba zehirlenmesine karşı dikkatli olmaları gerektiği bildirildi.

Açıklamada, Güney Ege (İzmir, Aydın, Muğla) ve Batı Akdeniz'de (Antalya ve ilçeleri) bugün öğle saatlerinden sonra etkili yağmur ve sağanak yağış beklendiğinden, sel ve su baskınlarına karşı ilgililerin ve vatandaşların tedbirli olmaları istendi.

Meteoroloji, Hakkari, Van, Ağrı, Muş, Bingöl ve Kars illeri başta olmak üzere Doğu Anadolu bölgesinde yüksek kar kalınlıkları nedeniyle çığ tehlikesi bulunduğunu belirterek, ilgililere ve vatandaşlara uyarıda bulundu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!