Güneşin Kızları 18.yeni bölümde Güneş hapse mi giriyor? | Fragman izle

Güncelleme Tarihi:

Güneşin Kızları 18.yeni bölümde Güneş hapse mi giriyor | Fragman izle
Oluşturulma Tarihi: Ekim 19, 2015 17:34

Güneşin Kızları 18.yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’de Kanal D ekranlarında. Sevilen dizi Güneşin Kızları’nda Güneş hapse mi giriyor?

Haberin Devamı

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Güneşin Kızları yeni bölümünde heyecan yükseliyor... Güneş'in gerçek yüzünü gösteren ve tehditler savuran Zafer'i bıçaklıyor. Güneş, hapishaneye düşmesi kızları kahrediyor. Haluk, Zafer'i şikayetçi olmaması için ikna etmeye çalışıyor.

GÜNEŞİN KIZLARI 18.BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Güneşin Kızları yeni bölümünde; Zafer'in kızların velayetini kendisinden almaya çalıştığını öğrenince gözü dönen Güneş, Zafer'i bıçaklar. Yaptığının bedelini çok ağır ödeyecektir. Güneş hapse girer.

Haluk'un takip eden Nazlı, olayı görür. Haluk, Güneş'i hapishaneden kurtarmak için her şeyi göze alır. Zafer’i şikayetçi olmaması için ikna etmeye çalışır. Zafer'in ise şikayetini geri almak için tek şartı; kızlarının velayetidir.

Nazlı, annesine sinirlidir. Savaş, Nazlı'nın büyük bir vicdan azabı yaşadığını fark eder. Nazlı’yı kendisiyle yüzleştirir.

Haberin Devamı

Selin'in üzüntüsünü gören Ali, onu korumak için çabalar. Selin'i evden uzaklaştırmak için annesi Sevilay’ın evine götürür. Gece orada kalan Selin, sabah Sevilay'ın Zafer'le konuşmasına şahit olur.

GÜNEŞİN KIZLARI 18.BÖLÜM FRAGMANI

Haberin Devamı

ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Güneşin Kızları 18.yeni bölümde Güneş hapse mi giriyor | Fragman izle


Rana ve Güneş, ormanda Ahmet ve Haluk’u bulur. Ahmet vurulmuştur. Rana, yıllardır karşılaşmaktan korktuğu olay gerçekleştiği için kilitlenir. Haluk, olayın kaza olduğunu söylemektedir.

Selin ve Ali’nin videosunu Emre görür. Selin ile Ali, aralarındaki ilişkinin ne olacağına daha karar verememişken bu olayla sarsılır. Ali, Selin’in olayla bir ilgisi olmadığını söyleyerek Selin’i kollamaya çalışır.

Nazlı annesine, babasıyla görüştüğünü ve Haluk’un onu tehdit ettiğini söylemeye karar verir. Nazlı’nın babasıyla görüşmesi Güneş’i sarsar. Güneş, Nazlı’ya Zafer’le görüşmeyeceğini söylese de Nazlı kararını vermiştir.

Haberin Devamı

Babalarının gerçekten nasıl bir insan olduğunu düşünen Selin de olaya katılır. Nazlı, Haluk’un gerçek yüzünü göstermek için bir plan kurar. Bu plan Nazlı’nın, Haluk ile ilgili başka bir sırrının ortaya çıkmasına sebep olacaktır.

Peri, Nazlı’yı takip eder. Aylardır onunla konuşmaya çalışan adamın babası olduğunu öğrenir. Güneş, Peri’nin babasına gitmek üzere olduğunu öğrenince endişelenir. Güneş, kızları babalarından uzak tutmak için kendini feda etmeye hazırdır.

Güneşin Kızları 18.yeni bölümde Güneş hapse mi giriyor | Fragman izle

BAKMADAN GEÇME!