Gündemde aşk var

Güncelleme Tarihi:

Gündemde aşk var
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 20, 1999 00:00

Haberin Devamı

Bu ilginç çift, Deauville film festivalinde tanışmıştı. Seks düşkünlüğü yüzünden bir süre tedavi gören Michael Douglas sinemanın bu yeni güzelini yemeğe davet etmiş, ertesi gün de onunla birlikte Majorca'ya geçmişti. Bu ünlü tatil beldesinde, Michael Douglas'ın muhteşem bir villası vardı. Aktör eşi Diandra'ya armağan ettiği villayı daha sonra geri almıştı. Catherine Zeta Jones, bu villada Michael Douglas ile başbaşa bir hafta geçirdi. Ancak bu tatil macerası, sinema dünyasında büyük bir yankı uyandırdı.

Çok geçmeden Catherine Zeta Jones ile Michael Douglas, Edinburgh'da tekrar buluştular. Catherine Zeta Jones'un Sean Connery ile çevirdiği filmin galası, Majorca aşıklarını yeniden biraraya getirdi. Daha sonra ise sevgililer tatillerine Londra'da devam ettiler.

Michael Douglas, gazetecilere Catherine Zeta Jones'un güzelliğine ve çekiciliğine hayran kaldığını söylerken genç sevgili de olgun kavalyesinin ne kadar anlayışlı bir erkek olduğunu, onunla başbaşa kalmaktan ne büyük mutluluk duyduğunu anlattı. Görünüşe bakılırsa, ateş bacayı sarmış durumda. Kimbilir belki Catherine Zeta Jones'un aşkı, yılların müzmin çapkını Michael Douglas'ı da uslandırır.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!