Gümüşhaneli vefası

Güncelleme Tarihi:

Gümüşhaneli vefası
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2013 00:00

Gümüşhaneli eski ve yeni milletvekilleri ile vali ve belediye başkanları, dün sabah AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün’ün verdiği kahvaltıda buluştu.

Haberin Devamı

Ankara’daki İller Bankası Sosyal Tesisleri’ndeki kahvaltıya AK Parti Gümüşhane Milletvekili Kemalettin Aydın, Belediye Başkanı Mustafa Canlı, eski bakanlardan Oltan Sungurlu, eski milletvekilleri Nurettin Özdemir, Ekrem Saatçi, Erol Tuncer, Sabri Varan, Muhittin Karaman, Bedri Yaşar ve Temel Yılmaz katıldı. Kahvaltıda Gümüşhane’nin eski valileri Mustafa Çetin, Hasan Basri Güzeloğlu ile eski belediye başkanlarından Yalçın Kurt da yer aldı.

ANKARA’DA, GÜMÜŞHANE GÜNLERİ

Feramuz Üstün, şöyle konuştu: “Siyasetin vefasının olması lazım. Bu kahvaltıyı da bu vefa duygusuyla düzenledik. Gümüşhane’ye hizmet etmiş, emeği geçmiş eski milletvekillerimizi, vali ve belediye başkanlarımızı davet ettik. Güzel bir ortamda bir araya geldik, gerçekten çok da duygulandım.” Üstün, Ankara’da 4 gün sürecek Gümüşhane tanıtım günlerinin başladığını da belirterek “Daha önce 3 kez düzenlemiştik. En güzel şekilde geçmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Gümüşhanemizin kültürünü Ankaralılara en iyi şekilde tanıtmak için bu büyük bir fırsat, bunu en iyi şekilde değerlendirip kültürümüzü tanıtmaya çalışıyoruz” dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!