GümüÅŸ ne kadar oldu? 25 Aralık 2015 Cuma– Gümüş’te son durum nedir?

Güncelleme Tarihi:

Gümüş ne kadar oldu 25 Aralık 2015 Cuma– Gümüş’te son durum nedir
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2015 11:48

Geçtiğimiz hafta FED politika yapıcılarının 6 yıl sonra ilk faiz artırımını onaylaması ile birlikte yükselmişti. Gümüş de altı yılın en düşük seviyesinden sıçramıştı.

Haberin Devamı

Peki gümüş fiyatında son durum nedir? Ayrıntıları sizin için derledik.

Spot gümüş, dün yüzde 3.3 düştükten sonra yüzde 0.2 tırmandı. Palladyum yüzde 1.2 düşerken, platin Fazla değişmedi.

Gümüşün bugün alış fiyatı 1, 35 olurken satış fiyatı 1, 35 TL oldu.

Â

Gümüş ne kadar oldu 25 Aralık 2015 Cuma– Gümüş’te son durum nedir


DARPHANE'DE YENİ DÖNEM!

Daha önce haftanın belirli günlerinde piyasaya altın veren darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü artık hafta içi her gün talebi karşılıyor.

Daha önce salı günü talepleri alıp perşembe günü siparişleri teslim eden Darphane, bundan böyle hafta içi her gün piyasaya altın veriyor. Böylece spekülatif hareketlerin önüne geçilirken, ne tüketici altını olduğundan 20-25 liraya varan farklarla daha pahalı alacak ne de kuyumcular ucuza sattıkları bir ürünü daha yüksek fiyattan geri alarak zarar edecek.

Haberin Devamı

Konuyla ilgili AA muhabirinin sorularını yanıtlayan İstanbul Mücevherciler Kuyumcular ve Sarraflar Derneği Başkanı Mehmet Ali Yıldırımtürk, daha önce kuyumcuların altınlarını Darphane'ye salı günleri teslim ettiğini belirterek, "Perşembe günleri de siparişlerimizi alıyorduk. Yoğunluk olursa cuma günü, yaz aylarında ise bir sonraki hafta pazartesi gününe bile kayıyordu bu zaman dilimi" dedi.

BAKMADAN GEÇME!