Güldür Güldür Show 110. yeni bölüm fragmanı yayında! | FRAGMAN İZLE

Güncelleme Tarihi:

Güldür Güldür Show 110. yeni bölüm fragmanı yayında | FRAGMAN İZLE
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2016 10:34

Show Tv'de yayınlanan ve geniş bir izleyici kitlesine sahip olan fenomen eğlence programı Güldür Güldür Show bu hafta 110. bölümü ile ekranlarda olacak. Programın 109. son bölümünde arkadaşı ile yurtdışına çıkmak isteyen Burcu ve ebeveynleri İsmail ve Yeter izleyicileri kahkaha tufanına boğdu. İşte Güldür Güldür Show’un son bölümünde yaşananlar ve yeni bölüm tanıtımı...

Güldür Güldür Show geçtiğimiz Cuma günü yeni bölümü ile seyircinin beğenisine sunuldu. Mayıs ayı süresince Cuma ve Çarşamba akşamları yayınlanacak olan vazgeçilmez eğlence programı Güldür Güldür Show’da, birbirinden sürpriz karakterler seyirciyi yine kahkahaya boğacak. İşte son bölümde yaşananlar ve 110. bölüm tanıtım videosu haberimizde.

Haberin Devamı

 

GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW 110. BÖLÜM DETAYLARI

Şevket Komiser 70'li yıllarda

Komiser Şevket 70’li yıllarda bir lisenin pilav gününü basarsa neler olur? Lise mezunları Nezaket, İbrahim, Dilek, Mesut; komiser Şevket tarafından hangi suçlarla itham ediliyor.

Bir dağ evinde tatil yapan Bilal, Mesut ve Fikri'nin bekledikleri kız arkadaşları gelecek mi? Eve gelen kızlar, Burcu ve Aysel neden tuhaf davranıyor? Bilal'in radyoda duyduğu o bölgede aranan katil kızlar Aysel ve Burcu olabilir mi?

GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW 110. BÖLÜM FRAGMANI

 

GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW 109. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Arkadaşı ile birlikte yurtdışı seyahatine çıkmak isteyen Burcu'nun ailesi İsmail ve Yeter izin verecek mi? Ailenin tüm fertlerini Burcu’nun yurtdışı seyahatine engel olabilecekler mi? Burcu'nun beraber tatile gitmeyi düşündüğü arkadaşı Cenk Eren olabilir mi?

Haberin Devamı

Güldür Güldür'de rap fırtınası esecek!

Rapçiler Sinem ve  Bilal (sinemasyon 94 ve mc 1,60 çilekeş) sinem'i sebepsiz yere terk eden Mustafa'nın mahallesine kavga etmek için giderse neler olur? Mustafa'nın çelimsiz ve güçsüz olduğunu fark eden Bilal, Mustafa'ya meydan okursa neler yaşanır?

GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW 109. BÖLÜM FRAGMANI

BAKMADAN GEÇME!