Gözyaşlarıyla uğurladık

Güncelleme Tarihi:

Gözyaşlarıyla uğurladık
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2005 08:33

Geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybaden Gözcü Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Rahmi Turan’ın sekreteri Oya Kayaoğlu, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Haberin Devamı

Oya Kayaoğlu’nun cenazesi Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsinin ardından Levent Camisi’ne getirildi. Cenaze töreninde eşi, Hürriyet Spor Servisi foto muhabirlerinden Atılay Kayaoğlu’nu yakınları, meslektaşları ve arkadaşları yalnız bırakmadı. Öğle namazının ardından kılınan cenaze namazına Doğan Yayın Holding Başkanı Mehmet Ali Yalçındağ, Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ertuğrul Özkök, Yayın Danışmanı Doğan Hızlan, Yazı İşleri Müdürü Doğan Satmış, İstanbul Milletvekili Mehmet Sevigen, Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, eski Sağlık Bakanı Yıldırım Aktuna, spor dünyasından Ziya Şengül, Abdurrahim Albayrak, Can Çobanoğlu ve Ali Şen’in de aralarında olduğu çok sayıda kişi katıldı.

Cenazede basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Gözcü Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Rahmi Turan, ‘Oya, ailemizin bir parçasıydı. Eşimin kızkardeşi, çocuklarımın ablasıydı. Herkesin her türlü derdine koşan, tüm işleri organize eden önemli bir insandı’ dedi.

Gazetede herkesin, yaşça büyüklerin bile kendisine ‘Oya Abla’ diye hitap ettiğini vurgulayan Turan, Kayaoğlu’nun yılbaşı ertesi gazeteye gelme zorunluluğu olmamasına rağmen görev sevgisi nedeniyle gelmek istediğini ve o sabah şoförün de kendisini her zamankinden 15 dakika önce aldığını öğrendiğini anlattı. Turan, ‘Eşi Atılay ‘Telefon et, şoför gelmesin, ben seni götürüm’ diyor. Tam ararken kapı çalıyor. Oya da ‘Araç gelmişken ben gideyim’ diyor ve çıkıyor. Telefon etme imkanı bulsa eşiyle beraber gidecek ve böyle bir şey de olmayacak. Ama kader böyle’ diye konuştu.

Kayaoğlu’nun cenazesi, kılınan namazın ardından Zincirlikuyu Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!