Göztepe SSK yenilendi

Güncelleme Tarihi:

Göztepe SSK yenilendi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 1998 00:00

Haberin Devamı

SSK Göztepe Eğitim Hastanesi’nin 75. Yıl Hemodiyaliz ve Organ Nakli Merkezi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çağan tarafından hizmete açıldı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Nami Çağan, SSK Göztepe Eğitim Hastanesi'nin 75'inci Yıl Hemodializ ve Organ Nakli Merkezi'ni açtı.

Çağan, törende yaptığı konuşmada, ‘‘Türkiye'de 1984'den bu yana ciddi sayılan sağlık yatırımı yapılmamış. SSK sağlık hizmetinde tıkanıklık yaşanmıştır. Yıllardan beri süregelen tıkanıklığı yenmek için yoğun çaba içine girdik’’ dedi. Bilim ve teknolojideki hızlı ilerlemenin tıp alanında önemli gelişmelere neden olduğunu belirten Çağan, açılan dializ merkezi ile birçok sigortalı hastanın tedavi olma olanağını yakalayacağını söyledi. Çağan, hemodializ ve organ nakli merkezinde tedavi gören hastaları da ziyaret de etti. SSK Genel Müdürü Kemal Kılıçdaroğlu ise açılan yeni ünitelerle, SSK Göztepe Eğitim Hastanesi'nin yeniden yapılandırıldığını belirtti. Başhekim Doç. Dr. Fuat İpekçi de açılışı yapılan ünitelerin, yardımseverlerin bağışlarıyla yapıldığını söyledi. İpekçi, hastanenin yeniden yapılanmasına destek olan Çağan ve Kılıçdaroğlu'na birer teşekkür plaketi verdi. Çağan da Doç. Dr. İpekçi'ye hastane derneği adına bir plaket verdi. Kadıköy Kaymakamı Hüseyin Eken, İstanbul Sağlık İşleri Müdürü Dr. Hikmet Çevik ve gazeteci Hıncal Uluç da törene katılanlar arasındaydı.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!