Görüntüdeki kişi Mustafa

Güncelleme Tarihi:

Görüntüdeki kişi Mustafa
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2005 00:00

Bahçeşehir cinayetinde tanık olarak dinlenen Irmak Avşar, ‘Tam 3 kez izledim. Güvenlik kamerası görüntülerinden Mustafa Baran’ı teşhis ettim’ dedi.

BAHÇEŞEHİR’de, oto yıkama şirketi sahibi Evren Açıkgöz’ü öldürüp, eski sevgilisi Selin Işkın’ı kaçırmakla suçlanan Mustafa Baran’ın yargılandığı davada Irmak Avşar tanık olarak dinlendi. Selin Işkın ile Mustafa Baran’ı tanıştıran, cinayet yerinin yakınındaki bir spor merkezinde çalışan Irmak Avşar, duruşmada her ikisinin de çok iyi arkadaşı olduğunu söyledi. Avşar, ‘Ben, Koray, Selin ve Mustafa sık sık Koray’ın arabasıyla gezerdik. Olay akşamı da Mustafa, Selin’i çalıştığı oto yıkamacıdan alacaktı. Ben cinayeti görmedim ancak daha sonra jandarma bana kamera görüntülerini izlettirdi. Görüntüler çok iyi olmadığı için 3 kez seyrettirmek zorunda kaldılar. Bazı karelerde Mustafa’yı çok net teşhis edebildim. Koray’ın otomobili de oradaydı. Ancak Koray da oradaydı diyemem’ dedi.

Biri tahliye edildi

Koray Çalışkan ile Umut Uğur’un avukatı, müvekkillerinin suçlarının arkadaşları Mustafa’nın yanında bulunmak olduğunu söyledi. Mahkeme Heyeti, 9 aydır tutuklu bulunan ve 24-30 yıl arası hapsi istenen Çalışkan’ın tahliyesine, Umut Uğur’un tahliye talebinin ise görüntüler incelendikten sonra değerlendirilmesine karar verdi. Duruşma ertelendi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!