Göreve başlayacağı gün, hayata veda etti

Güncelleme Tarihi:

Göreve başlayacağı gün, hayata veda etti
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 21, 2007 14:01

SAMSUN Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 3 çocuk babası 38 yaşındaki polis memuru Hasan Topal, göreve başlayacağı gün beyin kanamasından öldü. Hasan Topal için Emniyet Müdürlüğü önünde düzenlenen cenaze töreninde yakınları sinir krizi geçirdi. Topal'ın cenazesi törenin ardından toprağa verilmek üzere memleketi Giresun'a gönderildi.

Haberin Devamı

Samsun Emniyet Müdürlüğü Rehberlik ve Araştırma Büro Amirliği'nde görevli polis memuru Hasan Topal, üç ay önce böbreklerinden rahatsızlanması üzerine hastaneye kaldırıldı. 3 aylık tedavi süresince izinli olan Hasan Topal, bugün göreve başlaması gerekirken, sabaha karşı saat 02.00'de tansiyonun yükselmesi üzerine Samsun Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Topal, buradaki müdahalelere rağmen, yüksek tansiyona bağlı beyin kanamasından öldü.

Topal'ın yaşamını yitirmesi üzerine, Emniyet Müdürlüğü önünde bugün cenaze töreni düzenlendi. Törende Topal'ın iki kızı 13 yaşındaki Esmanur ve 11 yaşındaki Tuğba, eşi İnci ve annesi Asiye Topal sinir krizleri geçirdi. 1 aylık kızı Zeynep ise, babasının ölümünden habersiz, polisler tarafından kundağında uyutulmaya çalışıldı.

Haberin Devamı

 Cenaze töreninde konuşan Emniyet Müdürü Mustafa İlhan, “15 yıllık meslek hayatında yaklaşık 3 yıldır beraber çalışıyoruz. 1992 yılından bu yana merhum kardeşimiz devleti için, milleti için hukuk ve kanun çerçevesi içerisinde çalışmıştır. Ailesine ve meslektaşlarına başsağlığı diliyorum” dedi. Tören daha sonra saygı duruşu, İstiklâl Marşı ve duaların okunmasının ardından sona erdi. Topal'ın cenazesi ambulansa konularak toprağa verilmek üzere memleketi Giresun’un Eynesil İlçesi'ne gönderildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!