Google Toolbar güncellendi

Güncelleme Tarihi:

Google Toolbar güncellendi
OluÅŸturulma Tarihi: Åžubat 01, 2006 10:36

Arama devi Google, Internet Explorer Web tarayıcısı için geliştirdiği araç çubuğu yazılımının dördüncü beta sürümünü yayınladı. Yazılımın yeni sürümü, kullanıcılara araç çubuğunu düzenlemede daha fazla özgürlük sağlıyor. Bunlardan öne çıkanlar arasında, kullanıcıların kendi düğmelerini kullanabilmelerini sağlayan bir özellik ve geliştirilmiş favori site ekleme özelliği bulunuyor.

Haberin Devamı

Google, popüler araç çubuğu yazılımı Toolbar’ın dördüncü beta sürümünü kullanıcıların kullanımına sundu. Yeni sürümde kullanıcılara tanınan artırılmış kişiselleştirme sayesinde yazılımın sınırları daha da genişletilebiliyor. Bunlardan en öne çıkanı, kullanıcıların ‘Blog This’, ‘News’ gibi öteden beri bulunan ve yeni eklenen ‘Images’ gibi fonksiyonlara kendi düğmelerini atayabilmeleri.

 

Yeni sürümde kullanıcılar artık araç çubuÄŸu üzerine eklenen yeni düğmelerle favori sitelerine daha kolay bir ÅŸekilde ulaÅŸabiliyorlar. Mozilla Firefox Web tarayıcısında uzun bir süredir bulunan bu özellikten, Google Toolbar yazılımı sayesinde artık Internet Explorer kullanıcıları da faydalanabilecek. Yeni sürüm ile kullanıcılar ayrıca sık sık deÄŸiÅŸen bir sitenin sayfalarını görüntü dosyası olarak Gmail hesaplarına da kolay bir ÅŸekilde gönderebilecekler. Â

 

Haberin Devamı

Google Toolbar’ın dördüncü sürümü şu an sadece Internet Explorer için bulunuyor. Google, yeni sürümün ne zaman diğer tarayıcı ve işletim sistemleri için sunulacağı konusunda bir yorum yapmasa da yakın bir gelecekte elde edilebilir olması bekleniyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!