Gökçek Twitter'daki takipçileriyle buluştu

Güncelleme Tarihi:

Gökçek Twitterdaki takipçileriyle buluştu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 2011 10:31

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, sosyal paylaşım ağı Twitter'daki 50 takipçisiyle buluşarak, onlara kentin farklı bölgelerinde hayata geçirdikleri projeleri gezdirdi.

Büyükşehir Belediyesi Basın merkezinden yapılan açıklamaya göre, sosyal paylaşım ağı Twitter'ı kullanarak her gün yüzlerce kişiye ulaşan Gökçek, bire bir iletişim kurduğu takipçilerinin sorularını yanıtlıyor, sorunları dinliyor ve projelerini aktarıyor.

Daha önce, Twitter'dan yaptığı çağrıya karşılık vererek randevu alan 40 kişiyle yemekte buluşan Gökçek, bu kez de Twitter kullanıcılarıyla Ankara'yı gezdi. Gökçek'in yaptığı davet üzerine gezi listesine ismini yazdıran 50 kişi, Başkentin 17 yılda geldiği noktayı, bundan sonra hayata geçirilecek projeleri şehir turu sırasında Gökçek'ten dinledi.

Gençlerle diyaloğu artırmak için sosyal paylaşım ağı Twitter'ı tercih eden Başkan Gökçek, misafirlerine Pursaklar Aile Yaşam Merkezi, Kuzey Ankara Kentsel Dönüşüm Projesi, Hacı Bayram Cami, Çocuk Meclisi, Sokakta Çalışan Çocuklar Merkezi ve son olarak Mogan Parkı'nı gezdirerek, diğer projelere ilişkin bilgiler de verdi.

Gezi sırasında verilen molalarda Twitter kullanıcılarının sorularını yanıtlayan Gökçek, Ankara'daki hayvan barınağını gezmek isteyen bir konuğun soruları üzerilerine, şu bilgileri verdi:

“Sizin anladığınız manada bir hayvan barınağını, bir iki ay içinde kent merkezi dışında ormanlık bir alanda hayata geçirmek istiyoruz. Kızılcahamam olarak düşünmüştük ama belediye başkanı istemedi. Çamlıdere sahip çıktı. 1 milyon metrekarelik bir alan olacak ve Ankara'dan gönüllüler için servis olanağı sağlayacağız. Uzak olmasının nedeni hayvanların rahatı için ağaca ihtiyaç olması.”

Yol boyunca Twitter kullanıcılarına farklı konularda kısa bilgiler veren Gökçek, Twitter'ı iyice keşfettikten sonra bir diğer sosyal paylaşım ağı Facebook'a üye olacağını vurguladı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!