Gökçek: Borçlu hastaneye doÄŸalgaz yok

Güncelleme Tarihi:

Gökçek: Borçlu hastaneye doğalgaz yok
Oluşturulma Tarihi: Aralık 26, 2001 11:53

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "doğalgaz borcunu ödemeyen üniversite olsun hastane olsun doğalgaz vermeyi keseceklerini" belirterek, "Herkes borcunu ödeyecek" dedi.

Haberin Devamı

Melih Gökçek,  Ankara BüyükşehirBelediyesi olarak Başkentlilere sorumlulukları bulunduğunu ifade ederek, ödemelerin yapılmamasının yapacakları hizmeti aksattığını söyledi. Gökçek, devletin kendilerinden vergi borçlarını, sigorta borçlarını vefaizlerini hiçbir kolaylık uygulamadan istediğini ve aldığını belirterek, ``Belediye alacaklarına gelince faizleri vermeyiz, borçları ödemeyiz diyorlar. Adalet bunun neresinde? Biz adalet istiyoruz`` diye konuştu.

Borcu bulunan bütün kuruluşların gazının kesileceğini kaydeden Melih Gökçek, ``borcunu ödemeyen üniversite olsun hastane olsun doğalgaz vermeyi keseceklerini`` bildirdi. ``Botaş bizim borçlarımızı ertelesin biz de diğer kurumların borcunu erteleyelim`` diye konuşan Gökçek, bütün çözüm önerilerinin gözardı edildiğini, anlaşma yoluna gidilmediğini söyledi.

Haberin Devamı

ANKARA`NIN DOĞALGAZI DAHA PAHALI DEĞİL

Gökçek, ``Ankara`nın doÄŸalgazı diÄŸer illerden daha pahalı kullandığının doÄŸru olmadığını`` da savunarak, ``BotaÅŸ bazı yerlerde dağıtımı kendi yapıyor. Dolayısıyla söz konusu belediyeler bunu fiyatlarına yansıtmıyor. Bu da kamuoyunun gözüne büyük bir farkmış gibi görünüyor. Fiyat farkını bilmiyorum ama Ankaralıların doÄŸalgazı diÄŸer illerden pahalı kullandığını söylemek doÄŸru olmaz`` dedi.Â
 Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!