Göğüs kesen katil

Güncelleme Tarihi:

Göğüs kesen katil
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 1998 00:00

Haberin Devamı

ABD'de karakola giden bir kamyon şoförü, çantasından çıkardığı kesik kadın göğsünü polise fırlattı ve ‘‘4 otostopçu kadını tecavüz ederek öldürdüm’’ dedi.

İnanılmaz olay, San Francisco'nun 450 km kuzeyindeki Eureka Kenti'nde yaşandı. Eureka şerifi Dennis Lewis'e geçtiğimiz Salı sabahı sürpriz bir konuk geldi. 36 yaşındaki kamyon şoförü Wayne Adam Ford, arabasına aldığı 4 otostopçu kadını tecavüz ederek öldürdüğünü büyük bir soğukkanlılıkla itiraf etti ve ‘‘Artık vicdan azabına dayanamıyorum’’ dedi.

Göğsü kanıt olarak verdi

Kamyon şoförü, bu inanılmaz itiraflarda bulunurken, bir yandan da yanında getirdiği fermuarlı bir çantayı açtı ve içinden kesik bir kadın göğsü çıkararak şerifin masasının üzerine fırlattı. Duydukları ile dehşete düşen şerif, ‘‘Yaptıklarımı birisine anlatmak ihtiyacı içindeyim’’ diyen katili hemen yakaladı. Katilin söylediği gibi 4 değil, 6 kadının öldürülmesiyle ilgisi olabileceği belirtildi.

Kefaleti 1 milyon dolar

Çıkarıldığı mahkemede hemen tutuklanarak Humboldt hapishanesine atılan ve hakkında 1 milyon dolar kefalet konan katilin duruşması, ülkenin öteki eyaletlerinde de cinayetleri olabileceği göz önüne alınarak ertelendi. Bu süre içinde her eyaletten polis, California'ya gelerek faili meçhul cinayetlerle ilgili olarak Ford'un ifadesini alacak.

Paramparça cesetler bulundu

Ford'un verdiği ifadeyle yola çıkan dedektifler Eureka'daki bir su kanalanın içinde 25 yaşlarındaki bir kadına ait öteki organları koparılmış ve sadece gövdesi kalmış bir ceset buldular. Aramalarda 6-7 parça halinde çeşitli organlar da bulundu. Çantasında getirdiği göğsün başka bir kadına ait olduğunu anlatan Ford, 29 yaşındaki Patricia Anne Tamez ile 25 yaşındaki Lanett White'ı da öldürdüğünü söyledi.

Sapığın aracına binmişti

Kurbanlardan Lanett Devon White henüz 25 yaşındaydı. Wayne Adam Ford, aracına aldığı Lanett Devon White'ı öldürerek cesedini attığını itiraf etti. White'ın cesedi 25 Eylül tarihinde bulunmuştu.

Su kanalında bulundu

Patricia Anne Tamez de otostop yaparak sapığın aracına binmişti. Cesedi geçen ay bir su kanalında bulunan Tamez, 29 yaşındaydı.

Dehşete kapıldı

Ford'un 4 kadını öldürdüğünü itiraf ettiğini açıklayan Şerif Dennis Lewis, duydukları karşısında dehşete kapıldığını söyledi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!