Göğsü açık gelin adayı

Güncelleme Tarihi:

Göğsü açık gelin adayı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 1999 00:00

Haberin Devamı

İngiliz Prensi Edward'ın önümüzdeki ay evleneceği Sophie Rhys-Jones'un 11 yıl önce çekilmiş göğsü açık fotoğrafı gazetelerde yayınlanınca, İngiltere ayağa kalktı.

İNGİLİZ Sun Gazetesi'ne göre, skandal fotoğraf, Sophie'nin 1988’de Capital Radyo diskcokeyi Chris Tarrant ile İspanya'nın Malaga kentine yaptığı iş gezisi sırasında çekildi. Chris Tarrant, o zamanlar 23 yaşındaki stajyer Sophie'nin bikinisini açıp sırıtırken, kadın iş arkadaşları Kara Noble bu şakalaşmayı görüntüledi.

64 milyara arkadaş kazığı

Eskiden Capitol Radyo Kahvaltı programında Chris Tarrant ile birlikte sunuculuk yapan Kara Noble, bu fotoğrafı saklayacağına söz vermesine rağmen 100 bin sterlin (64 milyar lira) karşılığında The Sun Gazetesi'ne sattı. Kara Noble gazeteye yaptığı açıklamada, Sophie ile Tarrant arasında bir ilişki olduğunu ima eden cümleler kullanarak, ‘aralarında değişik bir çekim vardı’ dedi.

İhanete uğradım

19 Haziran'da Prens Edward (34) ile dünya evine girmeye hazırlanan halkla ilişkiler uzmanı Sophie'nin (34) ‘Arkadaşımın ihanetine uğradım. Düğünümü mahvetti’ dediği öğrenildi. Buckingham Sarayı ise kısa bir açıklamayla fotoğrafın yayınlanmasını kınadı ve ‘kasten yapılmış bir kötülük’ dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!