Giresun'daki şampiyonluk kutlamalarında 5 kişi yaralandı

Güncelleme Tarihi:

Giresundaki şampiyonluk kutlamalarında 5 kişi yaralandı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2006 14:11

Giresun’da, Galatasaray ile Fenerbahçeli taraftarlar arasında çıkan kavgada dört kişi bıçakla, bir kişi de caddede yapılan sevinç gösterilerinde ayağının üzerinden araç geçmesi sonucu yaralandı, Yaralılar hastanede tedavi altına alındı.

Dün gece Hacı Mithat Mahallesi’nde Galatasaray’ın şampiyonluğunu kutlayan taraftarlar ile Fenerbahçeli bir grup arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Ali İhsan Doğan (34), Muhammet Şener (22), Kadir Şener (29) ve Selçuk Özdemir (38) bıçakla yaralandı. Giresun Kale Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan yaralılardan durumu ağır olan Muhammet Şener, Giresun Prof.Dr.İlhan Özdemir Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.
Diğer olayda ise Gazi Caddesi'nde sevinç gösterileri yapan grubun arasından geçen plakası ve sürücüsü belirlenemeyen otomobil, 17 yaşındaki Emrah Işık'ın yaralanmasına neden oldu. Otomobilin sağ ayağının üzerinden geçmesi sonucu yaralanan Işık, polis aracıyla kaldırıldığı Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Her iki olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!