Gezidirenişi zorbalığa cevaptır

Güncelleme Tarihi:

Gezidirenişi zorbalığa cevaptır
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2013 00:00

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Gezi Parkı eylemleri için, “Hükümetin zorbalıklarına iyi bir cevap verilmiştir” yorumunu yaptı.

Haberin Devamı

Bahçeli, önceki gün partisinin Merkez Yürütme Kurulu üyeleri ve il başkanlarıyla son gelişmeleri değerlendirdi. Daha önce “Eylemlere giden istifasını versin” diyen Bahçeli, dünkü yazılı açıklamasında farklı mesajlar verdi. Bahçeli şunları söyledi:
İNSANİ BİR TUTUM
“Şimdiye kadar başbakan ve hükümetinin kontrolsüz gidişine ve kimseyi umursamayan zorbalıklarına ciddiye alınması gereken ve çok farklı toplumsal şifreleri uhdesinde barındıran bir direniş gösterilmiştir. Bilhassa genç kuşağın haysiyet mücadelesi vererek varlıklarını hafife alan başbakan ve hükümetini ikaz etmesi, anlaşılması ve üzerinde durulması gereken yeni bir durum olarak karşımızdadır. Çevre hassasiyetinin tetiklediği kişisel özgürlük arayışları, kimlik ve kişilik izharları elbette değerli, elbette muteber bir insani tutumdur. Hükümetin baskı, eziyet ve zorbalıklarına, saplantılarına, antidemokratik sapmalarına Taksim Gezi Parkı’ndan iyi bir cevap verilmiştir. Demokrasimizin rüştünü ispatlayabilmesi için başbakan zafer kazanmış komutan edasıyla konuşmayı bir kenara bırakmalı, sürtüşmeyi devam ettirmemelidir.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!