Gerçek sebep konfor mu

Güncelleme Tarihi:

Gerçek sebep konfor mu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 29, 2012 00:00

İKSV’nin, düzenleyeceği iki konserin mekanında değişiklik yapması, One Love Festivali sonrası yaşanan alkol yasağı tartışmalarını akla getirdi. Yetkililer, tek sorunun alkol yasağı olmadığını, izleyici konforunu düşündüklerini açıkladı.

Haberin Devamı

İKSV’nin 40. yıl etkinlikleri kapsamında 14 Eylül’de düzenlenecek Stevie Wonder ve Feist konserlerinin mekanı değişti. Önceden Santral İstanbul’da yapılacağı duyurulan konserlerin Maçka Küçükçiftlik Park’a alınmasına karar verildi. İKSV yetkilileri, bu değişikliğin “One Love Festival”de yaşanan alkol yasağından kaynaklandığı iddialarıyla ilgili şunları söyledi: “Tek sebep alkol yasağı değil. İzleyici konforu, teknik ve lojistik unsurlar da göz önünde bulundurularak değişiklik yapıldı. İKSV, etkinlik yapısına göre, konserin gereksinimlerine en uygun mekanı seçer. Bu unsurlardan herhangi birinin olanaksız hale geldiği durumlarda, mekan değişikliği söz konusu olabilir.”

Bu arada 8 Eylül’de Pozitif organizasyonuyla yapılacak Red Hot Chilli Peppers konserinde ise herhangi bir mekan değişikliği bulunmuyor. Konser, ilan edildiği gibi Santral İstanbul’da yapılacak.      

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!