Gerçek katil kim

Güncelleme Tarihi:

Gerçek katil kim
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2000 00:00

Haberin Devamı

Öldürülen Diş Hekimi Neslihan Kocabıyık'ın katil zanlısı olarak hapse giren 2 kişiden sonra bir sürpriz yaşandı. Polis şimdi de ‘gerçek katilleri yakaladık’ diyor.

Antalyalı Diş Hekimi Neslihan Kocabıyık'ın cinayeti tam bir kördüğüme dönüştü. Güllük Caddesi'ndeki muayenehanesinde 31 Mart gecesi, elektrik süpürgesi ile boğularak öldürülen Neslihan Kocabıyık'ın katil zanlıları sayısının 4'e çıkması kafalardaki soru işaretlerini arttırdı.

Sonunda itiraf ettiler

Korkunç cinayet aydınlandı derken, önceki gün iki yeni zanlı daha ortaya çıkınca kafalar yine karıştı. Hırsızlıktan aranan Mehmet Tok'un evinde arama yapan polis, Neslihan Kocabıyık'a ait Fiesta marka saat ele geçirdi. Tok, cinayeti Cemal Deniz ile kendisinin işlediğini itiraf etti.

Yakınları çok üzüldü

Sır perdesi aralanamayan cinayetteki katil zanlısı sayısının 4'e çıkması Kocabıyık'ın yakınlarını şaşkına çevirdi. Yakınları, ‘‘Katilin kim olduğunu anlayamadık. Gözaltına alınan suçu üstleniyor. Daha öncekiler katil ise bunlar kim? Madem ki bunlar katil, öncekiler neydi? Bu çelikiler bizi üzüyor’’ diye sitem etti.

Bir şüphe iki gözaltı

Korkunç cinayeti aydınlatmak için harekete geçen polis, Osman Kayalar ve Ali Güler isimli iki kişiden şüphelenmişti. Bazı doktorların muayenehanelerinden hırsızlık yaptıkları belirlenen Kayalar ve Güler, gözaltına alınmışlardı.

Tutuklandılar

Cinayeti kendilerinin işlediklerini itiraf eden sanıklardan Güler, sorgulaması sürerken polisin elinden kaçmış, Kayalar ise nöbetçi mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Firar ettikten 10 gün sonra Aksaray'da ele geçirilen Güler de Antalya'ya getirilerek mahkemece tutuklanmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!