Gerçeğini aratmayan tatbikat

Güncelleme Tarihi:

Gerçeğini aratmayan tatbikat
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 07, 2008 15:21

ER yıl 3- 11 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Karayolu Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında yapılan kaza tatbikatı gerçeği aratmadı.

H‘Karayolu Trafik Haftası' etkinlikleri kapsamında Barutçuoğlu Alışveriş Merkezi açık otoparkında trafik kazası canlandırması yapıldı. Barutçuoğlu Alışveriş Merkezi otoparkında açılan trafik sergisi ilgiyle izlenirken, katılımcılar en çok alkol testini merak etti. Vali Yardımcısı Nurettin Ateş de alkol testini denerken sonuç ‘sıfır' çıktı.

Karayolları Bölge Müdürlüğü'nde hurdaya çıkmış bir otomobil ve kamyonun karıştığı kazanın canlandırılması sırasında kazaya nasıl müdahale edildiği detaylı olarak anlatıldı. Alkollü olarak direksiyona geçen bir sürücüyü canlandıran emniyet görevlisi, bir tiyatrocu gibi imdat çığlıkları atarken izleyenleri güldürdü. Kazazede emniyet görevlisi sürücü bir yandan yardım isterken, diğer taraftan sadece 3 bira içtiğini belirterek alkollü olmadığını söylemesi gülüşmelere neden oldu. Kastamonu'da görev yapan Sivil Savunma Müdürlüğü, Emniyet Müdürlüğü, 112 Acil Servis, İtfaiye Müdürlüğü ve jandarma trafik ekiplerinin katıldığı tatbikat, gerçeğini aratmadı, izleyenler tarafından uzun süre alkış aldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!