Gençlerin ölümüne yarışı

Güncelleme Tarihi:

Gençlerin ölümüne yarışı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2006 07:50

Gençlerin yarışı kanlı bitti. Aşırı hız yüzünden kaza yapan araçta 5 kişi öldü.

Haberin Devamı

Kaza, gece saat 01.00 sıralarında Eskişehir yolunda meydana geldi. Bir başka otomobille yarıştığı ileri sürülen Necati Gümüş (22) yönetimindeki 60 HB 605 plakalı otomobil, aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkarak önce orta refüjde bulunan aydınlatma direğine, daha sonra ise karşı şeritten gelen Rıfat Köprü (35) yönetimindeki 60 YIB 11 plakalı cip ile Kazım Doğan’ın kullandığı 06 AZ 9096 plakalı otomobile çarptı.

Kazada 3'e bölünen otomobilden fırlayan ve üniversite öğrencileri oldukları ileri sürülen Can Berk Özkan (22), Nuri Saygın Koca (21) ve Baran Duman (22) ile kimliği belirlenemeyen 2 kişi yaşamlarını yitirdi. Otomobilin sürücüsü Necati Gümüş’ün ise sol kolu koptu. Gümüş ile kazada yaralanan çarptığı otomobilin sürücüsü Kazım Doğan hastaneye kaldırıldı.

CESETLER YOLA SAÇILDI

Kazada ölen gençlerin cesetleri yola saçıldı. Polis ekipleri, kaza yerini güvenlik çemberine almakta gecikince, bir süre Ankara’nın en işlek yolunda araçlar cesetlerin arasından ilerledi. Ankara-Eskişehir yolu, daha sonra trafiğe kapatıldı.
Görgü tanıkları, iki sürücünün birbirleriyle yarıştıklarını belirterek, otomobilin aşırı hız sonucu kontrolden çıktığını söyledi. Diğer otomobilin plakası belirlenemezken, polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.
Öte yandan, ölen gençlerin yakınları olayı görüntüleyen kameramanlara saldırdı.

Yurdun çeşitli yerlerinde meydana gelen kazalarda da 7 kişi öldü.

TOSYA'DA OTOMOBİLLE KAMYON ÇARPIŞTI

Tosya'da otomobil ile kamyonetin çarpışması sonucu alev alan araçlardaki 3 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Haberin Devamı

Tosya D-100 karayolu 9. kilometrede, saat 05.20 sıralarında, İstanbul'dan Rize'ye gittiği öğrenilen Turgut Taşpınar'ın kullandığı 34 BA 5718 plakalı otomobil, Samsun'dan İstanbul'a gittiği bildirilen Necati Çakıroğlu yönetimindeki 34 KTP 02 plakalı kamyonetle çarpıştı. Kazada her iki araç da alev alırken otomobilde bulunan sürücü Turgut Taşpınar, eşi Meryem ile kızı Büşra yanarak hayatını kaybetti.

Otomobilde bulunan İlyas Taşpınar (11) jandarma ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle araçtan çıkartıldı.

Haberin Devamı

Yaralanan İlyas Taşpınar ile kamyonet sürücüsü Çakıroğlu, Tosya Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

BEYŞEHİR'DE TRAFİK KAZASI: 2 ÖLÜ, 1 YARALI

Isparta'nın Şarkikaraağaç ilçesinden Konya istikametine giden Memiş Saçıkara (47) idaresindeki 32 SF 781 plakalı süt kamyonu, Küçükavşar köyü yol kavşağında, Konya'dan Beyşehir istikametine giden Mesut Ceylan (52) idaresindeki 42 ZC 749 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle süt kamyonu yolun solundaki sulama kanalına düşerken, otomobil şarampole yuvarlandı.

Otomobil sürücüsü Mesut Ceylan ile aynı araçta bulunan Mehmet Emin Aktaş (42) olay yerinde öldü.

Sulama kanalına düşen kamyon sürücüsü Saçıkara'nın içine su dolan kabinden, ön camı kırarak çıktığı bildirildi.

Haberin Devamı

Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan Saçıkara, 112 Acil Servis ambulansıyla Beyşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Otomobildeki cesetler ise güçlükle çıkarıldı.

SAMSUN'DA TRAFİK KAZASI: 2 ÖLÜ, 1 YARALI

Samsun'da meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Samsun'dan Ordu yönüne giden Muzaffer Türkmen yönetimindeki 34 BK 0483 plakalı cip, Belediyeevleri Mahallesi Derbent yöresinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refujdaki elektrik direğini çarptıktan sonra takla attı.

Kazada, sürücü Muzaffer Türkmen (54) ile oğlu Murat Türkmen (25) olay yerinde öldü. Eşi Meliha Türkmen (53) ise yaralandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!