Gençlerbirliği genel kurulunun iptali davasına ret

Güncelleme Tarihi:

Gençlerbirliği genel kurulunun iptali davasına ret
Oluşturulma Tarihi: Aralık 20, 2006 11:59

Gençlerbirliği Kulübü'ne başkan adayı olan Atilla Aytek'in, 14 Mayıs 2006 tarihinde yapılan olağan genel kuruldaki seçimler ve yeni üyeliklerin iptali için açtığı dava reddedildi.

Haberin Devamı

Ankara 25. Asliye Mahkemesindeki davanın bugünkü duruşmasına, Gençlerbirliği Kulübü'nün avukatları Fatih Atay, Sinan Gürsoy ve Dilek Çetin ile muhalif grubun başkan adayı Aytek'in avukatları Ahmet Toptan ve Oğuzhan Buhur katıldı.

Aytek'in avukatları, bilirkişinin yanlı davrandığını ve hazırlanan raporun da ibraz edilen belgelere uygun olmadığını savunarak, bilirkişinin reddini talep ettiler. Bilirkişinin, raporunda, görev sınırlarını aşarak yorumlarda bulunduğunu iddia eden avukatlar, hüküm tesisine elverişli bir rapor düzenlenmediğini ifade ederek, yeni bir bilirkişi heyetinden rapor alınmasını istediler.

Gençlerbirliği Kulübü'nün avukatı Fatih Atay ise bilirkişi raporunun, hüküm tesisine elverişli olduğunu kaydederek, “Alınan rapor ile davacı tarafın iddia ettiği gibi genel kurulun iptalinin sonucunu doğuracak sayısal çoğunluğa, davacı taraf ulaşamamaktadır. Davanın reddini talep ediyoruz” dedi. Yargıç Ahmet Kahraman, davanın reddedildiğini açıkladı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!