Genç polisin acı sonu

Güncelleme Tarihi:

Genç polisin acı sonu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2017 21:00

Emniyet birimlerinden edinilen bilgiye göre, Siirt-İstanbul seferini yapan yolcu otobüsü, saat 05.00’te Ankara Gölbaşı’nda uygulama noktasında durduruldu.

Haberin Devamı

Polis, kimlik kontrolü yaparken, yanında 11 yaşında kız çocuğu olan bir yolcuyu şüphe üzerine araçtan indirdi. Üst araması sırasında, şüpheli kaçmaya başladı. “Dur” ihtarına rağmen kaçmaya devam eden şüpheliye uyarı ateşi açıldı. Kovalamacada polis memuru Hakan Can (28) açılan ateş sırasında meslektaşının silahından çıkan kurşun ile yaralandı.

Hastaneye kaldırılan yaralı polis, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Gölbaşı Emniyet Müdürlüğü’nde görevli 8 yıllık polis memuru Can’ın evli ve 4.5 yaşındaki kız babası olduğu öğrenildi. Can’ın memleketi Erzincan’da toprağa verileceği belirtildi.

UYUŞTURUCU KURYESİ ÇIKTI

Polisten kaçan şüphelinin ise uyuşturucu kuryesi olduğu ortaya çıktı. E.İ. adına düzenlenen sahte kimlikle otobüse binen Zeynel İ.’nin, aile görüntüsü vermek için yanına 11 yaşındaki kız çocuğu aldığı belirlendi. Kaçtıktan bir saat sonra yakalanan Zeynel İ. ile ilgili terör ve istihbarat polisi de çalışma başlattı. Zeynel İ.’nin valizinde ve üzerinde de uyuşturucu bulundu. Asayiş ve uyuşturucu suçundan kaydı da olan Zeynel İ.’nin bağlantıları araştırılıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!