Genç kadın yol ortasında bıçaklandı

Güncelleme Tarihi:

Genç kadın yol ortasında bıçaklandı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 17, 2013 15:04

KARTAL’da bir kadın, ayrı yaşadığı eşinin yakını tarafından bıçaklandı. Sol bacağından bıçaklanan kadın olay yerine gelen ambulansa alınıp Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Haberin Devamı

28 yaşındaki Serpil Kabakoğlu sokakta yürüdüğü sırada yanına gelen bir kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Çevredeki vatandaşlar hemen genç kadının yanına koştu. Saldırgan olay yerinden yaya kaçarken, vatandaşlar ambulans çağırdı. Sol bacağından bıçaklanan kadın olay yerine gelen ambulansa alınıp Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Olayın gerçekleştiği sokaktaki bir esnaf, "Oturuyordum bir anda bağrışma sesi duydum. Birini dövüyorlar, zannettim yardıma koştum.Yapanı görmedim sadece arkadan kaçarken gördüm. Bayan yerde yatıyordu. Yanında bir kadın daha vardı, galiba görümcesiydi. Çevredeki vatandaşlardan yardım istedim hep birlikte kadını kenara kadar götürdük . Kadın sadece olayın eşinin tarafından yapıldığını söyledi. Yapanı tanıdığını söyledi. Baygınlık geçirdi yaradan dolayı durumu kötüydü" diye konuştu.

Hastanede tedavi altına alınan genç kadının polise verdiği ifadede de bir süredir anlaşmazlık nedeniyle ayrı yaşadığı eşinin bir yakını tarafından saldırıya uğradığını söylediği öğrenildi. Polis ekipleri genç kadının verdiği ifade doğrultusunda olayın faillerini yakalamak için çalışma başlattı. Kadının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!