Gecenin içinden

Güncelleme Tarihi:

Gecenin içinden
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2000 00:00

Haberin Devamı

Demet'li geceler

Seksi sanatçı Demet Akalın, Dedikolu Meyhane'de kendisini izlemeye gelen Antalyalıları hayran bırakıyor.

İKİ haftadır Antalya Dedikodulu Meyhane'de sahne alan Demet Akalın, güzelliği ve sahnesiyle izleyenleri büyülüyor.

Sempatik tavırları ve hareketli parçalarıyla Antalyalılar'a unutulmaz geceler yaşatan Akalın, önümüzdeki hafta da aynı mekanda sahne alacağını açıkladı.

Siyah sahne kostümü ile erkeklerin yüreğini hoplatan Demet Akalın'ı izlemeye kent dışından gelenlerin olması da gözden kaçmıyor.

PEÇETE YAĞMURU

Dedikodulu'nun, Demet'li gecelerinde, peçete modası da son hızıyla sürüyor. Güzel şarkıcıyı peçete yağmuruna tutan davetliler, onun şarkıları eşli ğinde dans edip oynamayı çok seviyor.

Demet'i izlemeye gelenler arasında, arkadaş grupları olduğu gibi, meslektaşları da bulunuyor.

Geçen gece Dedikodulu'ya gelen Flamingo'nun solisti Erkan Güleryüz de sahneye çıkarak üç şarkı söyledi. Demet de, Güleryüz'ün vokalistliğini yaptı.

SEKSİ VE GÜZEL

Şarkıcı manken Demet Akalın, iki haftadır sahne aldığı Dedikodulu Meyhane'de, davetlileri adeta büyülüyor. Fizik güzelliğinin yanı sıra, sahnesiyle de adından söz ettiren sanatçı, Antalya sahnelerine ısınmış göründü.

HALAY FASLI

Repertuarında hareketli parçalara yer veren manken şarkıcı-Demet Akalın, konuklardan gelen istek parçaları da seslendirdi. Zaman zaman halay çeken davetliler, sabahın ilk ışıklarına kadar eğlence dolu bir gece yaşama fırsatı buldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!