Gecelerin kraliçesi

Güncelleme Tarihi:

Gecelerin kraliçesi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 24, 1997 00:00

Haberin Devamı

Ingrid Casares, Amerika'da gecelerin kraliçesi olarak tanınıyor. O; Madonna, Sandra Bernhard, k.d. lang, Niki Taylor, Michael Jordan, Bono Vox, Will Smith, Jack Nicholson gibi ünlülerin yakın arkadaşı. Ancak Casares, ne şarkıcı, ne de oyuncu. Onun en büyük özelliği ünlülerin çok yakın arkadaşı olması. ABD'nin en favori kulübü Liquid'in ortağı olan Casares, New York'ta kulübünün bir şubesini açmaya hazırlanıyor. Bütün ünlülerin gözü yine gecelerin kraliçesi Ingrid Casares'a çevrilmiş durumda.

ABD, Ingrid Casares'i ‘‘Madonna'nın yakın arkadaşı’’ olarak tanıdı. Sürekli Madonna'yla görülen bu sade görünüşlü kadının kim olduğunu öğrenmek basının aylarını aldı. Çünkü Casares o sıralar gerçekten de önemli biri değildi. Bir ara mankenlik ajansında çalışmış, İngiliz Dili ve Halkla İlişkiler okumuş sıradan bir insandı. Peki nasıl Madonna'nın bu kadar yakın arkadaşı olabiliyordu. Hatta sadece Madonna'nın değil, Sandra Berhard'ın ve k.d. lang'in de yakın arkadaşıydı.

‘‘Mankenlik ajansı beni çok sıkıyordu. Tek iyi yanı sürekli partilere gitmekti. Hayatımın seks, uyuşturucular ve partiler üzerine kurulu olduğu bir dönemdi. 13 yaşımdan itibaren erkeklerle, 28 yaşımdan itibaren de hem kadınlarla hem erkeklerle birlikte oldum. Biseksüel olmaktan hiç rahatsızlık duymadım. Bu partiler sırasında birgün beri Sarah Bernhard'la tanıştırdılar. Sonra çevrem giderek genişledi’’ diyen Casares, gece hayatı hızlandıkça daha fazla ünlüyle tanışmış.

Casares ünlülerle nasıl bu kadar samimi olabildiği sorulduğunda şöyle cevap veriyor: ‘‘ Spontan ve çocuksu yönlerini korumuş biriyim. Kızlarla kız gibi, erkeklerle erkek gibi konuşurum. Beraber plaja, sinemaya, alış verişe, sinemaya gideriz. Onlara ünlü gibi davranmam’ diyor.

Şu sıralar Miami'nin, hatta bütün ABD'nin en gözde kulübü olan ‘‘Liquid’’in ortağı olan Casares, ‘‘Kansere ilaç bulsam bile insanlar beni Madonna'nın arkadaşı olarak görmeye devam edecekler. Oysa benim bir işim, hem de iyi yaptığım bir işim var. Şimdi New York'ta açacağımız yeni Liquid beni çok heyecanlandırıyor. Uyuşturucuyu bıraktım, başarılı bir işkadını oldum, galiba değişiyorum’’ diyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!