Gebze'de bir fabrikada patlama: 2 ölü, 6 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2024 16:10

Kocaeli Valiliği, Gebze Pelitli'de bir fabrikada sanayi tüpünün patlaması sonucu 2 kişinin öldüğünü, 6 kişinin yaralandığını açıkladı. Valilik, olayla ilgili inceleme başlattı.

Haberin Devamı

Kocaeli Valiliği'nden yapılan açıklama şu şekilde:

Bugün 112 Acil Çağrı Merkezine iletilen ihbara göre; Kocaeli ili Gebze ilçesi Pelitli mevkiinde bulunan bir fabrikada sanayi tüpünün patladığı bilgisi alınır alınmaz Vali Seddar Yavuz’un talimatları doğrultusunda bölgeye güvenlik güçleri, AFAD ve sağlık ekipleri yönlendirilmiştir.

Gebzede bir fabrikada patlama: 2 ölü, 6 yaralı


Bölgeden alınan ilk bilgilere göre 2 vatandaşımızın patlama anında vefat ettiği, 6 kişinin de yaralı olarak çevredeki hastanelere sevk edildiği anlaşılmıştır.

Olay bütün yönleriyle incelenmekte olup, vefat eden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz.

Haberin Devamı

5 YARALI TABURCU OLDU

Yaralılardan 5’i hastanedeki tedavileri sonrası taburcu oldu. Yaralılardan birinin ise Gebze Fatih Devlet Hastanesi’nde tedavisi sürüyor. Patlamada hayatını kaybeden Osman Üçüncü ve Ahmet Bali’nin cansız bedenleri ise cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemesi sonrası otopsi için Gebze Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!