Gazoz kapağımı Bedri açtı

Güncelleme Tarihi:

Gazoz kapağımı Bedri açtı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 07, 2007 02:00

Cem Yılmaz'ın konuk olduğu programa Ar'ın "Gazoz kapağımı Bedri açtı" sözleri damgasını vurdu.

Haberin Devamı

Çiğdem Anad, Müjde Ar, Aysun Kayacı ve Pınar Kür'ün hazırlayıp sunduğu "Haydi Gel Bizimle Ol"un ilk bölümü önceki akşam NTV'de yayınlandı. Cem Yılmaz'ın konuk olduğu programa Ar'ın "Gazoz kapağımı Bedri açtı" sözleri damgasını vurdu.
Lise günlerine döndü
Hem konuk hem de sunucuların çok rahat olduğu, kahkahanın eksilmediği program sırasında, Müjde Ar geçmişe döndü ve Fatih Kız Lisesi'nde okuduğu yıllarda Darüşşafakalı erkek öğrencilerle oynadığı oyunları anımsadı. Bir de anısını anlatan Ar'ın sözleri ise stüdyodakileri ve ekran başındakileri şaşkına çevirdi.

Gazoz kapağımı Bedri açtı

Bu söz literatüre geçer
"Bedri diye biri vardı... Benim gazoz kapağımı açtı, ama içine akıtmadı. Ben de o gazozu Bedri'nin üzerine boşalttım" diyen Müjde Ar'ın bu sözlerinin ardından, Cem Yılmaz "Literatüre girecek bir açıklama bu" yorumunu yaptı. Birkaç dakika sonra "Ben o Bedri'yim" diye NTV'yi arayan kişi yayına bağlamadı.
Kadın çantasıyla geldi
Programa kadın çantasıyla katılan Cem Yılmaz, bunun nedenini "Programı tamamlasın istedim" diye açıkladı. Ünlü komedyen, esprileriyle de izleyicileri kahkahaya boğdu:
- Cinsel gücü artırmak, erkeklerin başlıca görevlerindendir. Ben bunun için çok tuhaf şeyler yapanlar gördüm; kaplanın cinsel organından yapılan bir şeyi yiyorlar mesela... Bence onu yedikten sonra erkek olmanın bir anlamı kalmaz.
- Çiğdem Anad, Cem Yılmaz'a dönerek "Aysun Kayacı ile bir elektriklenme oldu" mu diye sordu. Kayacı, "Onun da sevgilisi var benim de" dedi. Araya giren Müjde Ar, "Bana niye aynı soruyu sormuyorsun" diyince Yılmaz, "Trafo patlar" yanıtını verdi.
- Deniz merakımı tekne alarak giderdim. Ama Abramoviç'in teknesini gördüm, benimki onunkinin botu kadar sadece.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!