Gaziye iş teklifi yağdı

Güncelleme Tarihi:

Gaziye iş teklifi yağdı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 15, 2010 19:43

ORMAN Bölge Müdürlüğü'nün geçici işçi alımı için açtığı sınavda platin takılı ayağıyla koşu sınavına tabi tutulan terör gazisi Engin Yaşar, İzmir Antalya ve Ankara'dan çok sayıda iş teklifleri aldığını söyledi. Yaşar, “Ailem ve tüm yakınlarım İzmir'de olduğu için İzmir'de çalışmak istiyorum” dedi.

Haberin Devamı

1998 yılında bir terör saldırısında yaralandığını, hastanede gördüğü tedavi sonrası gazi olabilmek için yaptığı başvurunun yanıtsız kaldığını iddia eden Engin Yaşar, kendisinin terör mağduru olduğunu, bu nedenle gazilere sağlanan imkanlardan yararlanamadığını dile getirdi. Gazi ilan edilmesi için açtıkları davadan da henüz sonuç alamadığını anlatan Yaşar uzun süre iş bulamayınca Orman Bölge Müdürlüğü'nün geçici işçilik için açtığı şoför pozisyonuna başvurduğunu anlattı. Y

aşar, “Orada bir koşu yarışına tabi tutulduk. Tabi başarısız olduk. Daha önce pek çok yere başvurmuş, sonuç alamamıştım. Yetkililere sesimi duyurmuş oldum. Çıkan haberler sonrası İzmir, Antalya ve Ankara'dan iş vermek için aradılar. Bazı belediyelerden ve Milli Eğitim Müdürlüğünden iş teklifleri geldi. Ailem ve tüm yakınlarım İzmir'de olduğu için İzmir'de çalışmak istiyorum. Partilerden de arayanlar oldu. CHP İstanbul Milletvekili Çetin Soysal 10 gün sonra İzmir'e geleceğini, görüşüp durumun takipçisi olacağını söyledi. Tüm bu yaşananlardan sonra bir iş sahibi olursam çok mutlu olacağım” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!