Gaziantep'te öğrenciler kasa çaldı

Güncelleme Tarihi:

Gaziantepte öğrenciler kasa çaldı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2008 13:41

Gaziantep'te, 4 öğrenci bir evden çaldıkları ve içerisinde 60 bin YTL, para ve altın bulunan kasayı sakladıkları yerde açamadan polis ekipleri, kasayı ele geçirdi.

Haberin Devamı

Gazi Mahallesi'nde Bora Ö'ye ait eve giren hırsızlar, içerisinde yaklaşık 60 bin YTL para ve altın takıların saklandığı para kasasını bir el arabasına koyup olay yerinden ayrıldı.

Ev sahibinin ihbarı üzerine evde incelemelerde bulunan Şehitkamil Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çevrede yaptıkları araştırmalar sonucu, evden çalınan para kasasını aynı mahallede bir apartmanın bodrum katında buldu.

Apartmanın etrafında kasayı çalan kişilerin gelip götürmesini bekleyen polis ekipleri, sabaha karşı 4 kişiyi sakladıkları kasayı bir el arabasına koyup götürmeye çalıştıkları sırada suç üstü yakaladı.

Gözaltına alınan İbrahim M (18), Metin Oğuz E (18), Yakup A. (17) ve Mehmet D'nin (18), hırsızlık yaptıkları evin sahibi Bora Ö'nün kardeşi Onur Ö'yü bir internet kafede tanıdıklarını, Onur Ö'nün ceketini çıkarıp askıya astığı sırada, dalgınlığından faydalanıp evin anahtarını ceketinin cebinden çaldıklarını itiraf ettikleri öğrenildi.

Lise öğrencisi oldukları belirlenen 4 zanlının, Onur Ö'yü internet cafeden çıkışından itibaren takip edip evinin adresini belirledikleri ve eve kimsenin olmadığı bir sırada girip çaldıkları kasayı bir apartmanın bodrumuna gizledikleri tespit edildi.

Şehitkamil Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerin ardından İbrahim M, Metin Oğuz E, Mehmet D. ve Yakup A'nın işlemlerin ardından adliyeye sevk edilecekleri bildirildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!