Gaziantep'te anne ve 3 çocuğu öldürüldü

Güncelleme Tarihi:

Gaziantepte anne ve 3 çocuğu öldürüldü
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 05, 2011 08:37

Gaziantep’te 34 yaşındaki Gül A. ve çocukları 14 yaşındaki Melisa ve ikizleri 8 yaşındaki Melike ve Kader, başlarından kurşunlarak öldürüldü.

Haberin Devamı

ANNE VE 3 ÇOCUĞU KURŞUNLANARAK ÖLDÜRÜLDÜ / WEB TV

Konak Mahallesi'ndeki evde gece saat 03.00 sıralarında silah sesleri yükseldi. Ardı ardına patlayan silah sesleriyle uyanan komşuları, sahtecilik suçundan cezaevinden bir süre önce tahliye edilen A.A.'nın (43) evindeki gelişmeleri polise bildirdi. Polis eve girdiğinde evlerde temizlik işinde çalışan Gül A. ile çocukları Melisa, ikiz kardeşler Melike ve Kader’in yataklarında cesetleriyle karşılaştı. Uyurken boyunlarına sıkılan birer kurşunla öldürüldüğü anlaşılan anne ile çocuklarının cesetleri incelemeye alınırken bölgede operasyon başlatan polis, iki sokak uzakta kalorifer tesisat ustası olan C.A.'yı otomobilinde yakaladı. A.A.'nın arkadaşı olan C.A.'nın üzerinde bulundurma ruhsatlı bir de tabanca ele geçirildi. Anne ile kızlarının cesetleri ise otopsi için Gaziantep Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

Haberin Devamı

KAVGA ETMİŞ AYRILMIŞLAR

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, Gül A.’nın eşi A.A.'yı da gözaltına aldı. Emniyet Müdürlüğü’nde sorguya alınan C.A. ile A.A.'nın arkadaş oldukları, gecenin ilerleyen saatlerine kadar bir restoranda birlikte alkol aldıkları ve daha sonra kavga edip ayrıldıkları anlaşıldı.

C.A. kavgadan sonra A.A.'nın evinin önüne geldiğini ancak otomobilini göremeyince birkaç el havaya ateş ederek kaçtığını ileri sürdü. Baba A.A. ise, polislerin restorandaki kavga nedeniyle kendisini gözaltına aldığını, ifadesinin alınmasının ardından evine geldiğinde kapıyı çaldığını ancak açılmadığını, bu sırada yeniden polislerin geldiğini ve içeri girildiğinde katliamın ortaya çıktığını söylediği öğrenildi.

ÖLDÜRÜLEN EŞİ ŞİKAYETÇİ OLMUŞ

Üç çocuğu ile birlikte öldürülen ve evlere günü birlik temizlik işlerine giden Gül A.’nın 28 Nisan’da Şahinbey Polis Merkezi’ne giderek eşinin kendisini sürekli dövdüğünü, evdeki bilgisayarda sahte sürücü belgesi ve araç ruhsatı yaptığını belirterek şikayetçi olduğu da ortaya çıktı. Bu iddia üzerine eve yapılan baskında çok sayıda sahte belge ve belge yapımında kullanılan malzemeler ele geçirildi. Anne Gül A. polisin sığınma evine gönderilme teklifini ise kabul etmedi.

Haberin Devamı

Bu iddialar üzerine gözaltına alınan A.A. ise savcılıktaki ifadesinde, "Eşime çalışmamasını söylemiştim. Ben eve geldiğimde evde yoktu. Telefonla aradım, gelip bana ağır hakaretlerde bulundu. Kavga ettik ama dövmedim. O belgeler ise daha önce cezaevinde kalmama neden olan belgelerden kalanlar" dedi. Savcılık A.A.'yı tutuksuz yargılanmak üzere salıverdi. A.A.'nın daha önce de başka bir sahtecilik olayından bir süre tutuklu kaldığı öğrenildi.

BOŞ KOVANLARDAN 8’İNİ GÖTÜRMÜŞ

Cinayetin işlendiği evde inceleme yapan polis, olayda 10 el ateş edildiğini gösteren çekirdeğe ulaşırken, bunlara ait boş kovanlardan ise 8’inin toplandığı, 2’sinin olay yerinde kaldığını belirledi. Zanlıların el svaplarını alan polis, cinayetin hangi silahla işlendiğini belirlemek için çalışıyor. Cinayetin işlendiği saatlerde zanlılardan C.A.'nın evine ise pompalı tüfekle birkaç el ateş edildiği ileri sürülürken, bu iddia kesinlik kazanmadı. Emniyette sorgulanan baba A.A.'nın fenalaşması üzerine gelen sağlık ekipleri müdahale etti.

Haberin Devamı

İKİZLER BİR KAÇ GÜN ÖNCE DEDELERİNİN YANINDAN DÖNMÜŞ

Ölen ikizlerin Mersin'deki dedelerinin yanından birkaç gün önce evlerine geri döndüğü, 17 yaşındaki ablaları Gizem A.'nın bir geceliğine teyzesinin evinde olduğu için kurtulduğu öğrenildi. 5 ay önce Konak Mahallesi'ndeki eve taşınan Gül A.'nın eşinin çalışmak istememesi ve maddi sıkıntılar yüzünden evlerde temizlik yaparak çocuklarına baktığı tespit edildi. İkizler Melike ve Kader'in (8) ilköğretim okulunda ikinci sınıfta okuduğu, ablaları Melisa'nın (14) ise aynı okulun sekizinci sınıf öğrencisi olduğu belirlendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!