Gaziantep’te 11 polis gözaltına alındı

Güncelleme Tarihi:

Gaziantep’te 11 polis gözaltına alındı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2015 14:45

GAZİANTEP’te 2010-13 yılları arasında Gaziantep Polis Meslek Yüksekokulu’nda görevliyken ’Sahte evrak düzenleme, görevi ihmal edip kötüye kullanma’ suçlarından 1’i emekli emniyet müdürü 7’si komiser 11 polis gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, Polis Meslek Yüksekokulu’nda öğrencileri sahte evrak düzenleyerek okulda gibi göstererek ’Paralel yapıya’ ait evlere sohbete götürdükleri ve yasa dışı faaliyette bulundukları iddia edilen 1’i emekli 11 polis hakkında soruşturma başlattı. Bir süreden bu yana devam eden fiziki ve teknik takip ardından polisler, bugün savcılık kararıyla 1’i kısa süre önce emekli olan 3’üncü sınıf emniyet müdürü, 7’si komiser ve 3’ü polis memuru 11 kişiyi evlerinde gözaltına aldı.

Gözaltına alınan 11 kişinin sorgulanmasına başlanırken, Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi:
"2010-2013 yılları arasında Gaziantep Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü’nde görevli iken haklarında sahte evrak düzenleme, görevi ihmal ve görevi kötüye kullanmaktan dolayı değişik rütbelerdeki 11 Emniyet Teşkilatı personeli hakkında adli tahkikata başlanmış olup, tahkikat halen devam etmektedir."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!