Game Of Thrones’un yeni yayın tarihi açıklandı

Güncelleme Tarihi:

Game Of Thrones’un yeni yayın tarihi açıklandı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2016 20:25

Dünyanın her yerinden milyonlarca hayranı olan Game of Thrones’un 6. sezonunun yayın tarihi belli oldu. Yeni sezonuyla ekranlara geri dönecek Game of Thrones, 24 Nisan'da başlıyor.

Haberin Devamı

ABD televizyon kanalı HBO’da yayınlanan efsane dizi Game of Thrones hayranlarının merakla beklediği tarih belli oldu. 24 Nisan'da yeni sezonuyla ekranlara geri dönecek Game of Thrones hayranları için hasret sona eriyor. Geçtiğimiz Haziran ayında tamamlanan 5. sezonun son bölümünde Jon Snow karakteriyle ilgili bıraktığı gizemler yüzünden, yeni sezonda, heyecan dolu bir açılış yapması bekleniyor.

SENARYO VE DİZİ AYNI DEĞİL

George R.R. Martin'in yazdığı Taht Oyunları kitapları serisinden uyarlanarak, her yıl sadece 10 bölüm olarak yayınlanan televizyon serisi, tüm dünyada büyük bir izleyici kitlesine sahip. Senaryo metinlerine bağlı kalmayan dizinin yönetmeni David Nutter, diziye kendi gözünden yön veriyor. 24 Nisan’da yeni bölümleri ile ekranlarda olacak dizinin 6. sezonun çekimlerine Eylül 2015’de başlanmıştı. Heyecanla beklenen dizinin ilk sezonun ilk bölümü 17 Nisan 2011 tarihinde yayınlanmıştı. 

Haberin Devamı

Game Of Thrones’un yeni yayın tarihi açıklandı

HBO, YENİ SEZON BAŞLANGIÇ TARİHİNİ TWİTTER'DAN DUYURDU

Yeni sezon başlangıç tarihini Twitter üzerinden duyuran HBO, Silicon Valley ve Veep dizilerinin yeni sezonlarının da, Game of Thrones ile birlikte aynı gün ekrana geleceğini açıkladı.

YENİ SEZONA İKİ YENİ OYUNCU KATILACAK

Game of Thrones’un 6. Sezonunda kadroya Rusya doğumlu Ania Bukstein ve Yousef Sweid dahil olacak. Bu isimlerin hangi rollerle dizide rol alacağı ise henüz bilinmiyor.

GAME OF THRONES 6. SEZON FRAGMANI

BAKMADAN GEÇME!