Galliano yine uçtu

Güncelleme Tarihi:

Galliano yine uçtu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 10, 1997 00:00

Haberin Devamı

1997-1998 kreasyonları modanın başkenti Paris'te heyecan fırtınaları estiriyor. Christian Dior çizgilerine bir olağanüstü tarz getiren İngiliz modacı John Galliano yeni sezonda da görkemli modellere imza attı. Şifon ağırlıklı modellerde aksesuar olarak da bol bol zincir kullanan Galliano, mode eleştirmenlerini bir kez daha şaşkına çevirdi. Öte yandan İsrail'in Tel Aviv kendindeki ilginç bir defile de moda dünyasının dikkatini çekmeyi başardı. Shenkar Moda Okulu'nun defilesinde modellerini tanıtan 33 yeni mezun, profesyonel modacılara taş çıkarttılar...

Moda dünyasında her hareketiyle olay yaratan İngiliz modacı John Galliano, Paris defilesinde yine herkesi şaşırtmayı başardı. Eleştirmenler yere göğe sığdıramadıkları Galliano için, ‘‘Bu kadar sarsıcı, şaşırtıcı, yaratıcı ve renkli bir modacı zor gelir'' yorumunu yaptılar.

İsrail'in Tel Aviv kentindeki Shenkar moda okulunun 33 mezunu bir defileyle hünerlerini sergilediler. Ella Briteman'ın tercihi, parlak yılan derisi, düşük belli pantolon, şifon bluz ve yılan gibi bele dolanan ilginç aksesuardı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!