Freshtival için geri sayım başladı

Güncelleme Tarihi:

Freshtival için geri sayım başladı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 11, 2010 11:30

Müziğin ve eğlencenin vazgeçilmez markası Miller’ın düzenlediği, Türkiye’nin en “taze” müzik festivali Miller Freshtival, bu yıl 29 Mayıs’ta Küçükçiftlik Parkı’nda gerçekleşecek. Müzik dünyasının yenilikçi ve farklı tarzlarıyla dikkat çeken yerli ve yabancı isimler, günün erken saatlerinden itibaren Miller Freshtival’da sahne alacaklar.

Haberin Devamı

29 Mayıs 2010 Cumartesi  Küçükçiftlik Parkı'nda gerçekleşecek olan Miller Freshtival’da farklı tarzı, eğlenceli sahne performansı, renkli kişiliği, inanılmaz enerjisi ve mutluluk veren şarkılarıyla tüm dünyada beğeni toplayan Mika’nın yanı sıra, Danimarkalı rock ikilisi The Raveonettes, New York’tan zengin bir müzikal alt yapı ile disco-rock’ı harmanlayan The Phenomenal Handclap Band ve Norveçli yetenek DJ Prins Thomas sahne alacak. Türkiye’den İstanbul indie sahnesinin en önde gelen gruplarından Sakin ve Miller Music Factory 2009’un genç yıldızları da performans sergileyecek.

Kapılarını 14:00’dan itibaren müzik severlere açacak olan Miller Freshtival; müziğe paralel olarak sanatın çeşitli dallarına taze dokunuşları ile de geçen sene olduğu gibi kendine özgü olacak.

Haberin Devamı

/images/100/0x0/55eb6056f018fbb8f8bd1dee
Müzik dünyasının sıkı takipçileri için taze müzikleri ve müziğe taze dokunuşlar yapan yorumcuların sahne alacağı, Miller tarafından Pozitif ve İKSV’nin işbirliğiyle düzenlenen “Miller Freshtival” ın biletleri biletix üzerinden satışa çıktı.

Miller Freshtival, tazeliği   ile bu yaza da damgasını vurmaya hazırlanıyor.

İşte Türkiye’nin en taze festivalinde sahneye alanlar;                    NE KADAR: 33,50 TL

Mika

The Raveonettes

The Phenomenal Handclap Band

Prins Thomas

Sakin

 

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!