Freni patlayan TIR 7 aracı ezdi: 2 ölü, 7 aralı

Güncelleme Tarihi:

Freni patlayan TIR 7 aracı ezdi: 2 ölü, 7 aralı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 20, 2013 00:00

Şırnak'ın Cizre İlçesi'nde bu akşam 21.30 sularında plakası ve sürücü öğrenilemeyen TIR'ın freninin patlaması sonucu önündeki 7 otomobili ezerek geçti.

Haberin Devamı

Edinilen bilgiye göre, İdil ilçesinden Cizre'ye gitmekte olan Resul Taş'ın kullandığı 73 SP 811 plakalı mermer yüklü kamyonun frenleri, Tank Taburu mevkisinde arızalandı. Kamyon, İdil Caddesi'nde 7 araca çarptı. Seyir halinde olan ve içinde 4 kişinin bulunduğu plakası henüz belirlenemeyen bir otomobili de altına alan kamyon, aynı istikamette seyir halinde olan 73 DH 326 plakalı kamyona çarptıktan sonra durabildi.



Beş aracın hurdaya döndüğü kazada, itfaiye ekipleri ve vatandaşlar kamyonun altında kalan araçta sıkışan yaralıları kurtarmak için adeta seferber oldu. Kazada otomobilde bulunan İdris Külter, olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan kamyon sürücüsü Resul Taş (48), Selim Bilen (33), Süleyman Uran (27), Vesile Külter (33), Kumri Kanık (58), Sadık Yalçın (25) ve Cemal Bozkurt (34), Cizre Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kamyon sürücüsü Taş, müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Bu arada, ambulansların olay yerine geç geldiğini öne süren bazı vatandaşlar, sağlık ekiplerine tepki gösterdi.

CİZRE'DE KATLİAM GİBİ KAZA: 2 ÖLÜ, 6 YARALI
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!