FP'den sevgililere 14 Şubat kutlu olsun

Güncelleme Tarihi:

FPden sevgililere 14 Şubat kutlu olsun
Oluşturulma Tarihi: Şubat 11, 2000 00:00

Haberin Devamı

FAZİLET Partili Mamak Belediye Başkanı Gazi Şahin, 14 Şubat Sevgililer Günü'nü kutladı. Şahin, sevginin insanoğluna bahşedilen en büyük yetilerden biri olduğuna inandıklarını ifade ederek, ‘‘Bizler için sevgiye ve aşka adanan bu tek gün, çok anlamlı olmak zorundadır’’ dedi.

Şahin, ‘‘14 Şubat Sevgililer Günü’’ dolayısıyla yaptığı açıklamada, en yüce ve en güzel değer olan sevgi ve aşkın, niteliği ne olursa olsun, sonsuza kadar yüreklerde baki kalması gereken en önemli duygu olması gerektiğini belirtti.

SEVGİ EN EVRENSEL DUYGU

Sevgililer Günü'nün, aileye, dostlara, çocuklara, hayatı paylaşılan insana, sevgiliye karşı duyulanların öneminin yeniden kavranması ve onlara 4 elle sarılarak, duyguların pekiştirilmesini sağladığını dile getiren Şahin, şöyle devam etti:

‘‘Sevginin, insanoğluna bahşedilen en büyük yetilerden biri olduğuna inandığımızdan dolayı, bizler için sevgiye ve aşka adanan bu tek gün, çok anlamlı olmak zorundadır. Her şeyin parayla alınıp satıldığı, insan yaşantısının neredeyse nakit paraya endekslendiği, çıkar uğruna nice değerlerin alaşağı edildiği bir dönemde yaşayan bizler için, Sevgililer Günü, en özel ve en anlamlı günlerimizden biri olmalıdır.’’

Sevginin en evrensel duygu olduğunu, sevgi ve dostluğun kaynaşarak bir dayanışmaya dönüşmesini dileyen Şahin, tüm insanlığın Sevgililer Günü'nü kutladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!