FOX ekranlarının yeni dizisi No: 309

Güncelleme Tarihi:

FOX ekranlarının yeni dizisi No: 309
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2016 11:05

Fox TV yaz ekranlarında izleyici ile buluşacak diziler kervanına No: 309 dizisini ekledi. Peki, başrollerinde Demet Özdemir, Furkan Palalı ve Sumru Yavrucuk’un paylaştığı dizinin hikayesi ne olacak? No:309 dizisi ne zaman başlayacak? No:309 dizisi hakkkında merak ettiklerinizi ve daha fazlasını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Haberin Devamı

Yapımcılığını Gold Yapım’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda ise Tolga Pulat’ın oturduğu No:309 dizisi tesadüflerle dolu komik bir aşk hikâyesini anlatacak. No: 309 dizisi dedesinden kalan mirası alabilmek için evlenip, çocuk sahibi olması gereken Onur’un ve onunla tesadüfen bir gece geçiren Lale’nin aylar sonra bir araya gelmesini konu alacak.

NO: 309 1. BÖLÜM FRAGMANI

NO: 309 1. BÖLÜM 2. FRAGMANI

No: 309 dizisi 1 Haziran'da Fox TV ekranlarında olacak!

NO: 309 HİKÂYESİ

Dedesinden kalan mirası alabilmek ve şirketin başına geçebilmek için evlenmesi ve de çocuk sahibi olması gereken Onur, annesinin zoruyla bir randevuya gider. Lale de annesinin ayarladığı randevu için aynı mekandadır. Birbirlerini tanımayan Lale ve Onur yanlış anlaşılmalar sonucu aynı masaya otururlar. Bu yanlışlık onları büyük bir sürprize hazırlar..

OYUNCULAR

Haberin Devamı

Başrollerinde Demet Özdemir, Furkan Palalı, Sumru Yavrucuk, Sevinç Erbulak ve Özlem Tokaslan’ın bulunduğu dizinin kadrosuna iki yeni isim dahil oldu. Dizinin kadrosuna daha önce Sihirli Annem, Akasya Durağı gibi dizilerde rol alan ”Suat Sungur” ile ”Deliha” filmi ve ”Ben de Özledim” dizisinde rol alan Mehmet Cihan Ercan dâhil oldu. Dizi kadrosunda Gökçe Özyol, Beyti Engin, Fatma Toptaş ve Pelin Ulukşar da eşlik edecek.

DEMET ÖZDEMİR KİMDİR?

Demet Özdemir, 26 Şubat 1992’de Kocaeli de dünyaya geldi. Daha önce Kurt Seyit ve Şura ile Çilek Kokusu dizilerinde rol aldı. Bengü’nün dans ekibinde yer alıp daha sonra Efes Kızları kadrosunda Dans etmeye başlamıştır.
Mustafa Sandal’ın “Ateş Et ve Unut” adlı klibinde de yer alan Demet Özdemi İlk TV deneyiminde ise 2013 yılında Fox TV’de yayınlanan baş rollerini Esra Ronabar , Murat Han ve Ekin Koç ile paylaştığı Sana Bir Sır Vereceğim adlı dizide “Aylin” karakterini canlandırmıştır. Daha sonra Kurt Seyit ve Şura adlı dizide “Alya” karakterini, Tut Sözünü adlı sinema filminde ise “Demet” karakterini canlandırmıştır. Star TV’de yayınlanan, başrolleri Yusuf Çim ile birlikte paylaştığı Çilek Kokusu adlı dizide “Aslı” karakterini canlandırmıştır.

BAKMADAN GEÇME!