Fortis'e Finansbank'tan yönetici transferi

Güncelleme Tarihi:

Fortise Finansbanktan yönetici transferi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 07, 2007 14:53

Fortis Türkiye Perakende Bankacılık’tan sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine, Gökhan Mendi getirildi. Mendi, daha önce Finansbank'ta çalışıyordu.

Haberin Devamı

Yeni atamayla ilgili bir açıklama yapan Fortis Türkiye İcra Kurulu Başkanı (CEO) Yvan De Cock, Fortis’in perakende bankacılık alanında Türkiye’de iddialı bir şekilde büyümeyi hedeflediğini vurgulayarak, Gökhan Mendi’nin, uzmanlığı ve deneyimiyle Fortis Türkiye’nin bu alandaki hedeflerine ulaşmasına büyük katkılarda bulunacağını kaydetti.

Gökhan Mendi, İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nden lisans, İstanbul Üniversitesi İşletme Bölümü'nden yüksek lisans (MBA), London Business School'dan ise executive MBA derecelerine sahip bulunuyor. Pazarlama ve satış, tüketici finansmanı, iş geliştirme ve bireysel bankacılık konularında deneyime sahip olan Mendi, daha önce BP, Citibank ve Finansbank'ta çalıştı.

Gökhan Mendi, Fortis'e katılmadan önce Finansbank Türkiye’de Bireysel Bankacılık’tan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapıyordu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!