Flaşlar patlayınca....

Güncelleme Tarihi:

Flaşlar patlayınca....
Oluşturulma Tarihi: Ocak 24, 2014 13:38

2014 Ulusal Televizyon Ödülleri gecesine İngiliz ünlü model Kelly Brook damga vurdu.

Haberin Devamı

Londra'da düzenlenen 2014 Ulusal Televizyon Ödülleri gecesinde ünlü isimlerin cüretkar kıyafet seçimleri gözlerden kaçmazken gecede adeta bir şıklık yarışı yaşandı.

İngiliz sunucu ve oyuncu Kelly Brook'un dışında 2014 Ulusal Televizyon Ödülleri'ne katılan bir çok misafir cesur kıyafetleri ile dikkat çekti.

İngiliz basınından The Daily Mail'in sitesinde yer alan habere göre; ünlü model derin bacak dekolteli siyah elbisesi ile göz doldurdu.

Her şey yolunda giderken flaşlar aniden patlayınca olanlar oldu ve bir anda tüm gözler Kelly Brook'un üzerine çevrildi. Kusursuz fiziğini cesurca sergileyen Kelly Brook'un flaşlar patlayınca içi göründü.

Kelly Brook'un cesur siyah kıyafetini bazı moda eleştirmenleri tarafından kusursuz olarak yorumlansa da bazıları tarafından siyah bir bornoza benzetildi.

Ünlü modelin belindeki altın kemer detayı giysisi ile uyum içerisinde olduğu yorumlanırken saçı ve makyajı ise tam not aldı.

Güzel model Kelly Brook'un 2014 Ulusal Televizyon Ödülleri'nde sevgilisi David Mcintosh'un yanına görünmemesi dikkatlerden kaçmadı.

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!