First Lady, Müjde'nin diline düştü

Güncelleme Tarihi:

First Lady, Müjdenin diline düştü
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2008 00:00

Kraliçe'si II. Elizabeth için Çankaya Köşkü'nde verilen yemekte giydiği kıyafet Müjde Ar'ın diline düştü.

Haberin Devamı

MÜJDE AR FOTOĞRAFLARI

CUMHURBAŞKANI Abdullah Gül'ün eşi First Lady Hayrünnisa Gül'ün, İngiltere Kraliçe'si II. Elizabeth için Çankaya Köşkü'nde verilen yemekte giydiği kıyafet Müjde Ar'ın diline düştü.
NTV'de yayınlanan "Haydi Gel Bizimle Ol" programında konuşan Ar, "Ben o arkadaki (başını göstererek) fazla kumaşa takıldım. Onunla iki yastık diksek iyi olur. Ben insanların kılık kıyafetine pek bir şey demem ama insan kendini de zor tutuyor be kardeşim. Ne sallanıyor o orada öyle" dedi.
Esprinin dozu kaçtı
Kraliçe'nin Bursa'da Yeşil Camii'ni ziyaret etmesine değinen programın diğer yorumcusu Çiğdem Anad, II. Elizabeth'in burada beyaz patik giydiğini belirterek, bunun herkese örnek olabileceğini ifade etti. Müjde Ar ise espri yapayım derken işin dozunu kaçırdı: "Belki Kraliçe'nin ayakları kokuyor onun için giydi patikleri..." Ar'ın bu sözlerine Pınar Kür, "Aman sen de..." diyerek tepki gösterdi.
Ben de ekekleri merak ediyorum
Programa Mazhar Alanson konuktu. Çiğdem Anad, konuğuna eşi Biricik Suden ile evlenmeden önce "Başka ülkelerin kadınlarını merak ediyorum" diye bir sözü olduğunu ifade etti. Lafın arasına giren Aysun Kayacı, "Edilir ben de erkeklerini merak ediyorum" diye konuştu. Pınar Kür de Aysun Kayacı gibi düşündüğünü belirtirken, Mazhar Alanson böyle bir söz söylediğini hatırlamadığını ve merak da etmediğini söyledi. Müjde Ar ise Aysun Kayacı'nın sözlerine göndermede bulunarak "Aysun belki de zenci erkeği merak ediyor" dedi. Kayacı, zenci erkekleri merak etmediğini ancak yurt dışına gittiği zaman karı-kocaları incelediğini anlattı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!