Final Bihter hayranlarını yıkacak

Güncelleme Tarihi:

Final Bihter hayranlarını yıkacak
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2009 10:32

Kanal D'nin zirveden inmeyen dizileri Aşk-ı Memnu ve Yaprak Dökümü'nün senaristleri Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu, iki dizinin müdavimlerini bekleyen sürpriz gelişmeleri anlattı.

Haberin Devamı

KIVANÇ TATLITUĞ / FOTO GALERİ

BEREN SAAT / FOTO GALERİ

AŞK-I MEMNU / FOTO GALERİ

Reytingleri altüst eden Aşk-ı Memnu ve Yaprak Dökümü dizilerinin senaristleri Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu, milyonları ekran başına kitleyen iki diziyle ilgili şu açıklamaları yaptılar:

* Yaprak Dökümü kitapdan uyarlama olmasaydı 5 çocuklu bir ailenin dramı 11 yıl daha yapılabilirdi. Senaryoları yazmak için ilham beklemeye vaktimiz yok. Genelde sabahları Ece’nin evinde 9’da buluşarak yazmaya başlıyoruz.

KİTABA SADIK KALACAKLAR

* Yaprak Dökümü’nde Cem’in ölme sebebini dizideki Cevriye Hanım “İyiler erken gider” diyerek açıklamış oldu. Cem’i canlandıran Kıvanç Kasabalı ile kesinlikle herhangi bir sorun yaşamadık. Dizi daha başlamadan önce Necla bir mezarın başında gösterilmişti, yani öleceğini Cem’i canlandıran Kıvanç da biliyordu.

Haberin Devamı

* Aşk-ı Memnu’da ise kitabın büyük bir kısmı özellikle Bihter’in yaşadığı psikolojik durumlar anlatılıyor. Firdevs’in kızı olmak, evliyken tutkulu aşkı bulmak ve hiç istemediği insana benzediğini yavaş yavaş farketmek. Bunlar Bihter’in durumunu daha da kötü hale getirecek.

* Adnan Bey durumu dizinin sonlarına doğru farkedecek ve en çok acıyı çeken, yıpranan üzülen Bihter olacak. Behlül ile Bihter’in durumuyla ilgili olarak kitaba sadık kalınılacak. (Halit Ziya Uşaklıgil’in romanında Bihter intihar ediyor)

NECLA İLE LEYLA BARIŞACAK MI?

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!