Filmekimi'nin biletleri satışa çıkıyor

Güncelleme Tarihi:

Filmekiminin biletleri satışa çıkıyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 04, 2006 17:12

Dünya sinemasının seçkin örneklerini seyirciyle buluşturacak olan Filmekimi'nin biletleri 7 Ekim'de Beyoğlu Emek Sineması ve Biletix'den satışa sunuluyor. Bu yıl 13 ile 19 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek olan festivalin biletleri saat 10.30’dan itibaren satışa çıkacak.

Haberin Devamı

Biletler:
BİLETİX satış noktaları
BİLETİX çağrı merkezi (0216 556 98 00)
BİLETİX İnternet sitesi (www.biletix.com)
Emek Sineması gişelerinden alınabilecek.

Filmekimi’nde hafta içi 19.00 seansları, hafta sonu tüm seanslar ve geceyarısı seansı tam 12 YTL, indirimli 7,50 YTL olacak.  Her akşam 21.30 seansında yer alan galalarda, yurtdışında büyük ilgi gören filmlerin ilk gösterimleri yapılacak. Filmekimi galalarının biletleri 15 YTL olarak tek fiyattan satılacak.

Filmekimi'nde bu yıl Cannes’da Altın Palmiye kazanan, Ken Loach’un siyasal içeriğiyle tartışmalar yaratan son filmi Özgürlük Rüzgârı (The Wind that Shakes the Barley), yine Cannes'da en iyi ilk filme verilen Altın Kamera Ödülü’nü kazanan Bükreş’in Doğusu (12.08 East Of Bucharest), Richard Linklater’ın Blade Runner filminin esin kaynağı Philip K. Dick’ten uyarladığı ve gerçek görüntülerin canlandırma teknikleriyle bir araya getirdiği A Scanner Darkly'nin de bulunduğu çok sayıda ilgi çekici yapım yer alıyor.

Ayrıntılı bilgi için:
www.iksv.org/filmekimi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!