Figüran oyuncu yönetmeni evinde öldürdü

Güncelleme Tarihi:

Figüran oyuncu yönetmeni evinde öldürdü
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2017 20:54

Çanakkale Yolun Sonu, Garip Bir Cinayet, Ankara Ayazı filmlerinin de aralarında bulunduğu 49 dizi ve filmin yönetmeni, ulusal ve uluslararası ödüllerin sahibi yönetmen Mustafa Kemal Uzun (58), figüran oyuncusu O.A. tarafından Şile’deki evinde sırtından bıçaklanıp başına beyzbol sopası ile vurularak öldürüldü. Haberin ayrıntıları şöyle:

Haberin Devamı

YAKALANDI

Şile Çavuş Mahallesi’nde yaşayan Uzun’un öldürüldüğü, gece 02.00 sıralarında polise ihbar edildi. Kapıyı kırarak eve giren polis içeride korkunç manzara ile karşılaştı. Uzun’un başı beyzbol sopasıyla ezilmişti ve sırtına bir bıçak saplanmıştı. Cep telefonu ve cüzdanı alınmış, otomobili de bahçede yoktu. Kamera görüntüleri ve görgü tanıklarının verdiği bilgiler doğrultusunda cinayeti O.A.’nın gerçekleştirdiği belirlendi. O.A., Beylikdüzü’nde gözaltına alındı. Üzerinden Uzun’un cep telefonu çıktı.

CÜZDANI ATMIŞ

Cüzdanını ise nereye attığını hatırlamadığını söyledi. Otomobili bıraktığı yeri tarif etti. Polis otomobili de buldu. Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliği’nde sorgulanan O.A, ifadesinde, “Mustafa Kemal Uzun’un yönetmenliğini yaptığı bir dizide figüran olarak rol alıyorum. Dün öğle saatlerinde Mecidiyeköy’de bir kafede Mustafa Kemal Uzun ile buluştuk. Burada biraz sohbet ettikten sonra Şile’ye gittik. Burada alkol aldık. Sohbet sırasında aramızda tartışma çıktı. Çok öfkelendim, bıçakladım, daha sonra da beyzbol sopasıyla başına vurdum” dedi.

Haberin Devamı

GÖRÜNTÜLER VAR

O.A.’nın, yönetmenin aracıyla kaçarken görüntüleri ortaya çıktı. O.A, bir süre Şile yollarında gittikten sonra önüne çıkan merdivenlerden araçla inmeye çalışıyor, başaramayınca terk edip, yaya kaçıyor. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!