Fettan kız Nazan

Güncelleme Tarihi:

Fettan kız Nazan
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 27, 1999 00:00

Haberin Devamı

Meltem Cumbul, mahallenin domates savaşı yaratan gelini rolünde.

Senaryosu Umur Bugay'a ait olan, yönetmenliğini Yalçın Yelence'nin üstlendiği Duruşma filminin çekimleri geçtiğimiz günlerde domates savaşıyla başladı!

Meltem Cumbul, başrolünü Rutkay Aziz, Güven Kıraç ve Zafer Algöz'le paylaştığı ‘‘Duruşma’’ filminin geçen hafta çekilen düğün sahnesinde gelinlikle kamera karşısına geçti.

Senaryosunu Umur Bugay'ın yazdığı, yönetmenliğini Yalçın Yelence'nin yaptığı filmde mahallenin fettan kızı Nazan'ı canlandıran Meltem Cumbul, ikinci evliliğini yapmasına rağmen bakire bir gelindi.

Meltem Cumbul'un gelinlik, Zafer Algöz'ünde damatlıklarıyla yer aldığı çekimlerin en ilginç yanı domates savaşı sahnesiydi. Peki neydi bu domates savaşı diye soracak olursanız... O vakit filmin öyküsüne biraz göz atmak gerekir: Nazan (Meltem Cumbul), önce mahallenin delikanlılarından Selami (Güven Kıraç) ile evlenip, bir süre sonra boşanmıştır. Buna rağmen bakire olan Nazan, ikinci evliliğini mahallenin bir diğer delikanlısı Cavit (Zafer Algöz) ile yapar. Ve anlı şanlı düğünde gelinle damat kıskanç eski eşin ve eski eş taraftarlarının domates yağmuruna tutulurlar..



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!