FedEx'ten AIDS'le mücadeleye destek

Güncelleme Tarihi:

FedExten AIDSle mücadeleye destek
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2003 13:11

Uluslararası hızlı hava taşımacılığı sektörünün firmalarından olan FedEx, Nelson Mandela'nın uluslararası "46664- AIDS İçin Bir Dakikanızı Ayırın" kampanyasına destek verecek.

Haberin Devamı

Adını Nelson Mandela'nın Roben Island'daki hapishane numarasından alan "46664- AIDS İçin Bir Dakikanızı Ayırın" kampanyası için, sanat ve politika dünyasının ünlü isimleri bir araya gelerek AIDS'in olumsuz etkilerine dikkat çekecek ve hastalıkla mücadelenin önemini vurgulayacaklar.

Kampanya çerçevesinde aralarında Bono, Queen'den Brain May ve Roger Taylor, Dave Stewart gibi ünlü şarkıcıların da bulunacağı bir grup AIDS'le mücadele temalı özel bir beste seslendirecekler.

29 Kasım Cumartesi günü Cape Town'da gerçekleştirilecek bu konser aynı zamanda 90 ülkeden 3 milyarın üzerinde TV izleyicisine de ulaşacak. AIDS'le mücadele araştırmalarına ve hasta bakım programlarına bağış toplanacak bu konser için gerekli olan 20 ton teknik ekipman, Londra'dan Cape Town'a FedEx tarafından taşınacak.

Haberin Devamı

FedEx Hakkında

Günümüz uluslararası hızlı hava taşımacılığı sektörünün firmalarından olan FedEx, kurulduğu 1973 yılından beri dünyada uluslararası taşımacılığın standartlarını belirlemiş, diğer şirketlere de öncülük etmiştir. 677 uçaklık sektörün en büyük uçak filosu, 44.500 kara aracı, 1800 merkezi ve 200.000 personeliyle her gün 6 milyon gönderinin zamanında ve eksiksiz olarak teslimatının altına başarıyla imzasını atıyor. Ayrıca Global ISO 9001 kalite belgesini almaya hak kazanan ilk küresel hava taşımacılığı şirketi olan FedEx, Fortune Dergisi'nin yaptığı 2002 yılı ilk 100 şirket sıralamasında ABD'nin 7. en başarılı şirketi oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!